• 9.377.078 stemmen

Alternatieve titel: The Crime Boss

Geregisseerd door: Clark Duke

Met onder meer: Liam Hemsworth, Clark Duke en Michael Kenneth Williams

Plot Arkansas

"Crime knows no borders."

Kyle en Swin volgen de bevelen op van drugsbaas Frog, die zijn handel in Arkansas heeft uitgerold. Zelf hebben de twee knapen de man nooit ontmoet, al komt hier nu verandering in. Wanneer een deal compleet de mist ingaat staan hun levens op het spel. De enige manier opdat Kyle en Swin hier levend uitkomen is door Frog uit te schakelen en zijn organisatie over te nemen.

avatar van mutten12

mutten12

Ik weet niet goed wat te vinden van deze film...Het rustieke Arkansas en haar hillbilly colony komen wat stereotiep over maar het zal in het echt wel zo zijn...Verder vond ik de protagonisten niet super...Een 3

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Best een aardige film. De cast speelt leuk en ook het trage sfeertje vond ik wel prettig. Hier en daar ook nog wat grappige scènes. Wel een voldoende waard.

avatar van coumi

coumi

Vreemde, aparte film. Met Hemsworth, Vaughn en Malkovich verwacht je vooraf iets van een intelligente, snelle actiekomedie maar dit is een trage en wat kleurloze misdaadfilm geworden. Nogal losjes geregisseerd door de onooglijke Duke, die met zijn eigen rol, samen met zijn filmvriendin, opvallend genoeg nog wat geloofwaardigheid en betrokkenheid creëert. Kan niet gezegd worden van de oud geworden Vince Vaughn die weinig inhoud weet te geven aan de cruciale rol van een zogenaamd angstaanjagende drugsdealer: pijnlijk voorbeeld van ongeïnspireerd acteren, elke keer als het verhaal zijn richting uitgaat stokt het behoorlijk. Jammer van de te korte rol van de dit keer wel gemotiveerde John Malkovich. Zeker geen goede film, weinig hoogtepunten, meer een arthouse productie die meer zelfspot had moeten hebben, zonder echte kop en staart bovendien.

avatar van scorsese

Aardige film over twee kleine drugdealers die gaan werken voor een grotere drugdealer. Een redelijk stemmig en traag misdaaddrama met een beetje saaie personages (de cast weet dit ook niet te verbeteren). Goed opgebouwd en een aantal prima scenes. Het had misschien wat korter gekund, maar verder is dit een goed regiedebuut van Clark Duke die zelf één van de drugdealers speelt.

avatar van david bohm

david bohm

Aangenaam filmpje wel met een aardige cast en een fijn sfeertje. Beetje indie. Het tempo van de vertelling is vrij laag en er is aandacht voor de eigenaardigheden van de personages. Wel een frisse film dit, kabbelt wat voort.