• 8.711.205 stemmen

Met onder meer: Steven Seagal, DMX en Johnny Messner

• Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Beyond the Law

Voormalig politieagent Wilson krijgt opnieuw te maken met zijn oude leven als zijn vervreemde zoon omgebracht wordt. Hij heeft niets te verliezen en gaat op zoek naar antwoorden. Tijdens zijn zoektocht komt hij in contact met gevaarlijke personen uit de onderwereld. Een rechercheur is ook vastbesloten de moordenaar te vinden en schiet Wilson te hulp.

Augustino 'Finn' Adair

Charlotte Bayles

Ashley Millet

avatar van Lennert

Lennert

Ik zag de titel in de updates voorbij komen en verwachtte meteen dat het een Seagal film zou zijn...

avatar van Sater

Sater

Ik ook- en ik had meteen de stille hoop dat het er één van het kaliber van Above the Law zou zijn. We gaan het zien...

avatar van DiDa

DiDa

Seagal heeft hier geen hoofdrol. Zeg het alvast even...

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Sater schreef:

Op basis van de trailer zou ik er helaas niet van uit gaan.

avatar van stinissen

Het wordt steeds slechter en slechter.....

avatar van dope

dope

Ik vond m eigenlijk nog wel mee vallen, al verdient de acteerprestatie van Seagal in deze prent een veel lagere waardering dan de 2,5* die de film krijgt

avatar van schumacher

schumacher

Manman zeg: mega en nog eens mega slecht.

Zo erg vond ik het, zo slecht vond ik het dat ik de film vroeger heb afgezet.

Je zou denken dat het niet meer erger kan, helaas wel.

Ik kijk nu eenmaal naar die zijn films maar als het echt zo slecht is dan kijk ik die echt niet uit.

Dit is nog slechter dan die vorige die ik heb gezien.

Sla deze over mensen, er is werkelijk nikske goeds aan, niks, echt niks.

Alle acteurs acteerden om ter slechtst, Seagal doet ook bijna niks, de gevechten trokken op niks, amateurisme ten top. Zoals hier gepost is: Seagal heeft hier geen hoofdrol.

Njah, kga ermee stoppen met de review.

Ik had het evengoed in 1 woord kunnen zetten: rampzalig.

Nog een 0.5 voor de leuke poster.

avatar van Waku

Waku

Lennert schreef:

hier nog een

Film is helemaal niet zo slecht als hier onterecht laag gewaardeerd met 0.5 of erger omschreven wordt.

Zeker niet saai en prima actiefilm, Ik heb me weer prima vermaakt met deze Seagal film, alleen jammer dat Steven een bijrol heeft.

avatar van Ras-B

Ras-B

Prima crime thriller met drama en actie.

Beyond the Late vond ik een prima film, redelijk verhaal, Johnny Messner brengt redelijke actiescènes. Steven Seagal heeft een bijrol. Geen voice dubbing. Had gehoopt op aikido van Steven Seagal.

Persoonlijk heb ik het meest genoten van Attrition met Steven Seagal van vorig jaar.

3,5 sterren voor Beyond the Law

avatar van AniSter

AniSter

Voor mij zeker geen 3,5 maar ook geen 0,5. Redelijk mee vermaakt en maar goed dat die opgeblazen papzak van een Segal geen hoofdrol speelt. Snap sowieso niet dat die nog films maakt en dan ook nog het idee heeft dat het iets voorstelt. Deze film, alweer behoorlijk voorspelbaar (behalve het laatste shotje dan), vond ik in ieder geval iets beter dan de bagger die Bruce Willis de laatste tijd maakt. Het wordt tijd dat ze die acteurs, die zo'n 20 jaar geleden nog iets voorstelde, heel snel het bejaardenhuis inschuiven.

avatar van DiDa

DiDa

avatar van cales77

cales77

Hij wordt steeds dikker.

avatar van Brabants

Brabants

Beyond the Law een Seagal film waarbij je waakzaam bent op de kwaliteit. Op de een of andere manier heeft deze man nog credits maar ze raken wel op. Volgens mij is daar alles dan wel mee gezegd.

avatar van Q Jones

Q Jones

Een van de laatste films van DMX denk ik of niet??

avatar van Grunn-in-en-verkoop

Grunn-in-en-verkoop

Als je 1 film van Steven Seagal hebt gezien, dan weet je dat zijn acteren bij alle films hetzelfde is.

Al zijn gezicht uitdrukkingen zijn het zelfde, alleen met een andere verhaal lijn.

Hoewel opgeblazen papzak van een Segal hier geen hoofdrol in heeft, al doet de filmposter anders vermoeden, kon hij het zeker niet meer volhouden, zo lijkt het althans, niet de moeite om te kijken.

Deze film is niet anders, alleen nog slechter, met moeite uitgekeken.

avatar van mrklm

mrklm

Chance Wilson [Chester Rushing] is een jonge loser die wiens gokverslaving heeft geresulteerd in grote financiële schulden bij de verkeerde personen. Wanneer schuldeiser Desmond Packard [Zack Ward] tevergeefs zijn geld opeist, schiet hij Chance dood. Maar oeps, vader Frank Wilson is een ex CIA-agent die van wanten weet en uit is op wraak. DMX speelt de corrupte detective die de moord onderzoekt en Steven Seagal heeft een bizarre rol als Desmonds vader (of zoiets) die tussen bezoeken aan schietbanen en liefdadigheidsevenementen door zijn ‘zoon’ van wijze levenslessen voorziet. Dit was ietsje beter geweest zonder de zinloze toevoeging van Seagal, maar dan was dit een uiterst middelmatige B-thriller zonder interessante namen geweest.