• 9.375.363 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: James Cullen Bressack

Met onder meer: Steven Seagal, DMX en Johnny Messner

Plot Beyond the Law

Voormalig politieagent Wilson krijgt opnieuw te maken met zijn oude leven als zijn vervreemde zoon omgebracht wordt. Hij heeft niets te verliezen en gaat op zoek naar antwoorden. Tijdens zijn zoektocht komt hij in contact met gevaarlijke personen uit de onderwereld. Een rechercheur is ook vastbesloten de moordenaar te vinden en schiet Wilson te hulp.

Augustino 'Finn' Adair

Charlotte Bayles

Ashley Millet

avatar van AniSter

AniSter

Voor mij zeker geen 3,5 maar ook geen 0,5. Redelijk mee vermaakt en maar goed dat die opgeblazen papzak van een Segal geen hoofdrol speelt. Snap sowieso niet dat die nog films maakt en dan ook nog het idee heeft dat het iets voorstelt. Deze film, alweer behoorlijk voorspelbaar (behalve het laatste shotje dan), vond ik in ieder geval iets beter dan de bagger die Bruce Willis de laatste tijd maakt. Het wordt tijd dat ze die acteurs, die zo'n 20 jaar geleden nog iets voorstelde, heel snel het bejaardenhuis inschuiven.

avatar van Brabants

Brabants

Beyond the Law een Seagal film waarbij je waakzaam bent op de kwaliteit. Op de een of andere manier heeft deze man nog credits maar ze raken wel op. Volgens mij is daar alles dan wel mee gezegd.

avatar van Q Jones

Q Jones

Een van de laatste films van DMX denk ik of niet??

avatar van mrklm

mrklm

Chance Wilson [Chester Rushing] is een jonge loser die wiens gokverslaving heeft geresulteerd in grote financiële schulden bij de verkeerde personen. Wanneer schuldeiser Desmond Packard [Zack Ward] tevergeefs zijn geld opeist, schiet hij Chance dood. Maar oeps, vader Frank Wilson is een ex CIA-agent die van wanten weet en uit is op wraak. DMX speelt de corrupte detective die de moord onderzoekt en Steven Seagal heeft een bizarre rol als Desmonds vader (of zoiets) die tussen bezoeken aan schietbanen en liefdadigheidsevenementen door zijn ‘zoon’ van wijze levenslessen voorziet. Dit was ietsje beter geweest zonder de zinloze toevoeging van Seagal, maar dan was dit een uiterst middelmatige B-thriller zonder interessante namen geweest.