• 9.377.371 stemmen

Onze Jongens in Miami (2020)

Komedie | 115 minuten

Met onder meer: Jim Bakkum, Martijn Fischer en Eva van de Wijdeven

Gesproken taal: Nederlands

Releasedatum: 30 januari 2020

Plot Onze Jongens in Miami

Jorrit is weer single en besluit samen met Bas een stripclub te openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami, samen met de nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris. Ze moeten flink aan de bak, want de club blijkt een bouwval te zijn. De mannen krijgen al snel te maken met concurrentie.

avatar van Yetico

Yetico

Laten we vooral hopen dat deze film dusdanig flopt / is geflopt, dat er in de nabije toekomst nooit meer zoiets wordt gemaakt.

avatar van pjmj

pjmj

Een pretentieloze film. Verstand op nul gezet en genoten van de mooie beelden, de grappige acteurs en de vrolijke situaties en dat alles in felle kleuren. Moet kunnen en zo nu en dan een verademing na een drukke dag. Héééérlijk!

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Na De Beentjes van Sint-Hildegard onze vriend Nijenhuis toch nog maar een kans gegeven. Nu durf ik wel te zeggen dat hij een kundig regisseur is maar die ook niks extra's brengt en met een slecht verhaal en vervelende personages toch weer een vreselijke film aflevert. Visueel oogt het als een simpele tv-film. Zeker daar in de zon van Miami of bij nacht in het neonlicht, daar is echt wat mee te doen. Nijenhuis doet er niets mee. Inhoudelijk weet de film ook weinig te boeien. Bakkum kan ik wel hebben, al gaat zijn personage nooit leven. En zo loopt dat voor de rest van de film. En Martijn Fischer is gewoonweg strontvervelend. Ook de dansmoves zijn alle maar matig en weinig boeiend en de camera doet er ook niks mee. Dan blijft er weinig over en zijn 115 minuten er wel enkele te veel. 1,0*.

avatar van Kliko_Green

Kliko_Green

Sjongejonge... wat een stelletje krotenkokers hier.

Ja... het is geen beste film maar zo slecht was ie ook weer niet.

Prima verhaaltje, matig acteerwerk, heerlijke muziek en ja... ik heb zelfs een paar keer flink gelachen.

Gewoon 1x kijken en klaar.

avatar van mrklm

mrklm

Jorrit is het papa zijn van zijn onuitstaanbaar irritante 13-jarige Thijs [Juvat Westendorp] spuugzat, dus wanneer het ventje aankondigt dat hij liever bij zijn moeder [Sanne Vogel] woont ziet Jorrit zijn kans schoon om samen met zijn beste vriend Bas [Martijn Fischer] naar Miami te gaan om daar een stripclub te beginnen. Een zeer armoedige rip off van Magic Mike met een naakte en paaldansende Van de Wijdeven om de naar de bioscoop meegesleurde heterovriendjes te paaien. In de spaarzame momenten waarop Van de Wijdeven de kans krijgt om iets van haar acteertalent te tonen zet ze Jim Bakkum compleet voor schut. Met andere woorden: Bakkum kan er niks van en dus probeert Nijenhuis het zinkende schip te redden door hem maar zo vaak mogelijk zijn kleren uit te laten trekken. En ja, Bakkum is zelfs in de blote kont te zien! Joepie! Nog slechter dan Onze Jongens. En dat is een bijzondere prestatie.