Onze Jongens in Miami (2020)
Genre: Komedie
Alternatieve titel: Men at Work Miami
Nederland
Geregisseerd door: Johan Nijenhuis
Met onder meer: Jim Bakkum, Martijn Fischer en Eva van de Wijdeven
IMDb beoordeling: 5,0 (845)
Gesproken taal: Nederlands
- Niet beschikbaar op Amazon Prime
- Niet beschikbaar op Disney+
- Niet beschikbaar op Google Play
Plot Onze Jongens in Miami
Jorrit is weer single en besluit samen met Bas een stripclub te openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs naar Miami, samen met de nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris. Ze moeten flink aan de bak, want de club blijkt een bouwval te zijn. De mannen krijgen al snel te maken met concurrentie.
Vervolg op Onze Jongens (2016)
Vanaf 30 januari 2020 in de bioscoop (Dutch Filmworks)
Harmonica Man
Voor de doelgroep wel leuk denk ik. Laat hem aan mij voorbijgaan.
Graaf Machine
Volgens de website van Movie Unlimited is deze voor 16 jaar en ouder.
Milufra
Wat een tegenvaller dit. Op één of andere manier overtuigt Jim Bakkum me niet
Apster
Benieuwd welke gesubsidieerde exotische snoepreisjes Nijenhuis in de toekomst gaat maken. Filmmaken lijkt bijzaak.
_Casper_
Wat een drol van een film, kinderlijk, Jim Bakkum die echt TOTAAL niet kan acteren (hij als vader wat een lachertje), goedkope typisch nederlandse dialogen (van goede tijden gekopieerd ofzo?) en van die typische zogenaamd romantische NL sex scenes..
Ricardos
Erg genoten, een verstand op nul film, genieten maar van mooie beelden en opzwepende muziek.
AmazingPP
Zijn er echt mensen die dit leuk vinden? Mijn hemel : Wat een bagger.
Yetico
Laten we vooral hopen dat deze film dusdanig flopt / is geflopt, dat er in de nabije toekomst nooit meer zoiets wordt gemaakt.
pjmj
Een pretentieloze film. Verstand op nul gezet en genoten van de mooie beelden, de grappige acteurs en de vrolijke situaties en dat alles in felle kleuren. Moet kunnen en zo nu en dan een verademing na een drukke dag. Héééérlijk!
pasta_bolo
Maakt die Nijenhuis nog steeds films? Onbegrijpelijk dat er blijkbaar nog productiebedrijven zijn die deze troep financieren. Ongetwijfeld één van de slechtste regisseurs uit de - toch al niet al te indrukwekkende - Nederlandse filmgeschiedenis.
Ik ga de film uiteraard niet kijken en zal dan ook niet stemmen, maar een 1,94 lijkt me een veel te hoge waardering.
mjk87 (moderator films)
Na De Beentjes van Sint-Hildegard onze vriend Nijenhuis toch nog maar een kans gegeven. Nu durf ik wel te zeggen dat hij een kundig regisseur is maar die ook niks extra's brengt en met een slecht verhaal en vervelende personages toch weer een vreselijke film aflevert. Visueel oogt het als een simpele tv-film. Zeker daar in de zon van Miami of bij nacht in het neonlicht, daar is echt wat mee te doen. Nijenhuis doet er niets mee. Inhoudelijk weet de film ook weinig te boeien. Bakkum kan ik wel hebben, al gaat zijn personage nooit leven. En zo loopt dat voor de rest van de film. En Martijn Fischer is gewoonweg strontvervelend. Ook de dansmoves zijn alle maar matig en weinig boeiend en de camera doet er ook niks mee. Dan blijft er weinig over en zijn 115 minuten er wel enkele te veel. 1,0*.
Kliko_Green
Sjongejonge... wat een stelletje krotenkokers hier.
Ja... het is geen beste film maar zo slecht was ie ook weer niet.
Prima verhaaltje, matig acteerwerk, heerlijke muziek en ja... ik heb zelfs een paar keer flink gelachen.
Gewoon 1x kijken en klaar.
doctorw
Wat een goedkope, lege, kinderachtige en waardeloos groep 8 musical-niveau geacteerde film. O, en slecht geschreven en 0,0 aandacht voor mooie beelden. Die club, alsof een stel 10 jarigen het uithangbord van Men at Work heeft gemaakt en de stripscenes in de schuur van Tante Annie zijn opgenomen. Puur gemaakt voor het geld: goedkoop in elkaar geflanst en kijken hoeveel verkochte kaartjes ertegenover staan. Als je dit produceert heb je echt 0,0 liefde voor film.
mrklm
Jorrit is het papa zijn van zijn onuitstaanbaar irritante 13-jarige Thijs [Juvat Westendorp] spuugzat, dus wanneer het ventje aankondigt dat hij liever bij zijn moeder [Sanne Vogel] woont ziet Jorrit zijn kans schoon om samen met zijn beste vriend Bas [Martijn Fischer] naar Miami te gaan om daar een stripclub te beginnen. Een zeer armoedige rip off van Magic Mike met een naakte en paaldansende Van de Wijdeven om de naar de bioscoop meegesleurde heterovriendjes te paaien. In de spaarzame momenten waarop Van de Wijdeven de kans krijgt om iets van haar acteertalent te tonen zet ze Jim Bakkum compleet voor schut. Met andere woorden: Bakkum kan er niks van en dus probeert Nijenhuis het zinkende schip te redden door hem maar zo vaak mogelijk zijn kleren uit te laten trekken. En ja, Bakkum is zelfs in de blote kont te zien! Joepie! Nog slechter dan Onze Jongens. En dat is een bijzondere prestatie.
jordorientje
Pffff.. diepe zucht…. De 1e was al niet bepaald geslaagd, maar deze overtreft het wel zeg wat een k*t film. Vooral wat een facking irritant verhaal en wat een facking irritant personage van Jim. Zo kinderachtig. Zo onverantwoordelijk. Zo dom en achterlijk. Pijnlijk om te zien dat z’n zoontje slimmer is dan hem.
Bestaan zulke vaders ook in het echt joh?
T zijn echt super lekkere gasten maar daarmee is alles gezegd.
Echt wat een Uber slechte film.
AmazingPP
Sjongejonge... wat een stelletje krotenkokers hier.
Ja... het is geen beste film maar zo slecht was ie ook weer niet.
Gewoon 1x kijken en klaar.
1 X kijken is al een ware straf. Misschien kunnen ze deze film in gevangenissen laten zien. Gewoon: als extra straf.
Welke films worden vanavond uitgezonden op televisie?
Deze Disney+-series worden op dit moment het meest bekeken op de dienst
Arts geeft toe overleden Matthew Perry illegaal ketamine te hebben verkocht
Ook horrorkaskraker 'Paranormal Activity' is deze maand nog te zien op Netflix: 'Uitermate creepy'
Singel 39
Romantiek / Komedie, 2019