• 9.373.582 stemmen

Genre: Thriller / Actie

Geregisseerd door: Ken Sanzel

Met onder meer: Nicolas Cage, Enrico Colantoni en Anabelle Acosta

Plot Kill Chain

Een man runt een hotel en krijgt bezoek van ene Renata die er een nachtje wil verblijven. Even later krijgt hij enkele figuren over de vloer die op zoek zijn naar de dame. Zij blijkt op de vlucht voor de gewapende mannen. De hoteleigenaar wordt hierdoor in het conflict meegesleurd, maar besluit Renata te helpen. Hierbij moet hij zijn verleden onder ogen zien.

The Woman In Red

The Old Sniper

The Very Bad Woman

The Curious Assassin

Gigi's Friend

The Mean Assassin

avatar van Master Blaster

Master Blaster

Tja... niet de slechtste van Cage

Sfeertje is wel oke alleen verhaal is saai

avatar van AniSter

AniSter

Cage probeert steeds opnieuw de ruige jongen te spelen. Steeds vermoeiender om naar zoiets te kijken. Het is het allemaal net niet. Op naar de volgende.

avatar van joske2709

joske2709

Inderdaad, veel van verwacht maar diepe teleurstelling, zo een saaie boel

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Saaie prent met een zeer matig verhaal niet origineel wraakverhaal. De regie was wel erg opvallend, in negatieve zin wel te verstaan. Want de schokkerige beelden die voor snelle actie moesten zorgen waren een gruwel om aan te kijken.

Ach vooruit, 2,5** en dan ben ik echt soepel.

avatar van schumacher

schumacher

De vorige die ik heb gezien met Cage vond ik beter.

Deze is weer minder.

Gewoon overslaan.

avatar van Noodless

Noodless

Matige film waarin het verhaal erg chaotisch aan de kijker wordt gepresenteerd. Verschillende personages passeren, doen hun ding of leggen het loodje, maar hoe de vork in elkaar zit weet je pas bij het einde van de film. Op zich is dat niet erg, maar je krijgt door de vertelwijze van het verhaal geen clou waarover het gaat waardoor de interesse vermindert. Veel geforceerde dialogen, het broeierig sfeertje in het hotel was wel goed gebracht. 5/10

Ik sluit me bij Noodless aan.

Cage is zo’n beetje over zijn hoogtepunt heen.Zijn rollen worden minder beduidend.Leuk voor een avond de tijd te doden als er niks anders op tv is

avatar van Phantasm

Phantasm

Vervelend en saai om naar te kijken.

avatar van boemboem27

boemboem27

toch 3 kwartier volgehouden,maar daarna nog steeds geen goed verhaal.

saai saai .

heb er geenandere woorden voor.

liggen laten dit prul

avatar van jordorientje

jordorientje

Tja.

Weet niet zo goed wat ik hier van moet vinden. Was niet zo goed, maar ook weer niet slecht.

Verhaal was saai en heel simpel, uitvoering was op zich niet verkeerd; vond het prima geacteerd verder.

Tja.

avatar van stratmans

stratmans

Raar verhaal, boeiend goeie Nicolas Cage

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

Ondanks de reeks aan negatieve beoordelingen; heb ik me goed vermaakt met deze film. Goede sfeer, met een ijzersterke Nicolas Cage. Verwacht geen bloedstollende actie; wel veel dialogen. 3.5*

avatar van mrklm

mrklm

Een aantal huurmoordenaars komen opdraven in een aftands hotel. Het heeft iets te maken met diamanten en de scalp van een beruchte misdadiger, maar het is slechts een excuus voor een serie erbarmelijk gefilmd en nog slechter gemonteerde actiescènes die je zowel kopzorgen als koppijn bezorgen. Nicolas Cage speelt de mysterieuze hoteleigenaar, maar is lange tijd volledig uit beeld. Een waardeloze misdaadthriller.

avatar van jordandejong

jordandejong

Niemandsdalletje van een Actie film met een verhaaltje en characters die je helaas voor geen seconde weten te pakken. Cage (met geverfde baard) doet z'n best en de vrij sporadische actie is best aardig (met name de shootout op het einde), maar de film kent teveel saaie momenten en weet eigenlijk geen moment echt te boeien.

avatar van Basto

Basto

• 11938 berichten

Vermakelijk met fijne speelduur.

avatar van Shadowed

Shadowed

Vreemde misdaadthriller met een goede opbouw en een teleurstellende pay-off. Regisseur Ken Sanzel zet in op de marketing van Nicolas Cage op de poster, ook al wordt zijn personage pas richting de tweede helft een daadwerkelijke meerwaarde voor de inhoud. Toch zijn het de eerste paar scenes die het meest weten te imponeren, met een fijne aanleiding en een kleurrijke sfeerzetting. Er wordt echter matigjes geacteerd en de personages lijken weggelopen te zijn uit een stripboek voor kinderen, maar Sanzel weet het allemaal best entertainend te krijgen en borduurt daar vrolijk op verder. De finale brengt vervolgens een fijne actiescene en degelijke cinematografie, maar daartegenover wordt er nogal krampachtig een poging gedaan om een intelligent verhaal neer te zetten. Dat wil helaas niet lukken en dan zijn alle extra minuten die dat met zich meebrengt een zware kost.