• 9.370.360 stemmen

The Utah Cabin Murders (2019)

Misdaad / Horror | 85 minuten

Genre: Misdaad / Horror

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Andrew Jones

Met onder meer: Tiffany Ceri, Derek Nelson en Lee McQueen

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Utah Cabin Murders

"Don't look. Don't breathe. Don't move."

Een gezin begeeft zich voor een korte vakantie naar een boshut in Utah. Als ze na het verkennen van de omgeving terugkeren naar de boshut, komen ze oog in oog te staan met twee gemaskerde inbrekers. De situatie loopt uit de hand en twee gezinsleden worden op brute wijze omgebracht. De zussen Linnea en Tina moeten er alles aan doen om in leven te blijven.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11900 berichten

De reputatie van Andrew Jones kennende viel me dit nog wel mee. Niet eng of spannend, maar nog wel redelijk vermakelijk, zeker met het lage budget op camera en geluid. Een kleine 2,5*.

avatar van Chelsea94

Chelsea94

Door de score hier had ik echt een slechte film verwacht maar het viel erg mee, er zijn veel slechtere films zoals vele Netflix producties. Horror is het absoluut niet, meer een home invasion thriller. Vond het een prima filmpje om te kijken.

avatar van Aapje81

Aapje81

Nadat ik me prima had vermaakt met https://www.moviemeter.nl/film/1128813 is dit de tweede True Crime film van pulp regisseur Andrew Jones die ik onder ogen krijg. Geld heeft de beste man niet dus hij maakt iets leuks met hele minimale middelen.

Helaas wist deze film mij ietsje minder te boeien. De muziek is af en toe best smaakvol. De acteurs hebben er duidelijk plezier in maar de dynamiek in deze film ontbreekt nogal. Het is veel van hetzelfde en de maatschappelijke statements op het einde voelen erg geforceerd.

Neemt niet weg dat Andrew Jones zijn filmhart op de juiste plaats heeft zitten en het een genoegen is om steeds weer dezelfde acteurs terug te zien komen die hun best doen om er iets leuks van te maken.

Als genrefilm is dit moeilijk serieus te nemen maar juist daar zit ook wel weer de charme.

Erg matig maar wel leuk voor de liefhebbers van hele slechte b films.

avatar van het lallende kadaver

het lallende kadaver

niet onaardig die ene boef speelde het beste bij een bepaalde scene zou je zo johan derksen de hoek om verwachten met zijn kaars... ik ga gelijk die green river killer er achteraan kijken

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Een film met een scenario waar niets origineel aan is.Acteurs die volgens mij net 4 maanden toneelacademie hebben gehad,en een laag budget voor de regisseur.........En toch kon ik ‘m wel waarderen.3 stars.

avatar van Noodless

Noodless

In één woord vreselijk ! Deze low budget film krijgt nu ook low budget commentaar . Neen , op alle domeinen gewoon heel slecht. 1/10

avatar van Shadowed

Shadowed

Regisseur Andrew Jones gooit het met The Utah Cabin Murders over een andere boeg, want de geesten worden hier ingeruild voor venijnige en gewelddadige criminelen. Op een bepaalde manier kan dat best angstaanjagend zijn en de film komt geregeld best bruut uit de hoek in termen van concepting, maar de nogal kale en sfeerloze uitwerking doet enige vorm van spanning de das om. Het helpt daarnaast amper dat het acteerwerk niet geweldig is en de intensiteit nergens effectief verhoogd kan worden. Aangezien er constant een zekere mate van gevaar en onvoorspelbaarheid door de film heen hangt, vermaakt het prima en Jones negeert verder gelukkig oeverloze inhoudelijke onzin zo veel mogelijk. Goedkoop, maar makkelijk entertainment met te weinig visuele kwaliteit om een hoger cijfer te rechtvaardigen.

avatar van Boeikens

Boeikens

Voelt en oogt goedkoop, is langgerekt en theatraal met heel wat onnodig geneuzel. Spijtig want het verhaal had potentieel.