• 9.373.211 stemmen

Geregisseerd door: Roger Kumble

Met onder meer: Christina Milian, Jeffrey Bowyer-Chapman en Adam Demos

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Falling Inn Love

"Never assume anything on the internet matches its profile picture."

Gabriela, een zakenvrouw, neemt deel aan de wedstrijd “Win een Herberg”. Ze wint een vervallen herberg in Nieuw-Zeeland. Ze besluit die te renoveren. Ze ontmoet een knappe, charmante aannemer, die bereid is haar te helpen. Weldra leert Gabriela de mensen uit het dorp kennen en worden zij en de aannemer goede vrienden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Leuke en luchtige romantische komedie. Samen met mijn vrouw vanavond op Netflix gekeken. Een 3.0

Wat een slechte, ontzettend voorspelbare, slaapverwekkende film. Dat ze dit romantische comedy mogen noemen...

avatar van JBass

JBass

Wat een draak van een film! Dit wordt werkelijk nergens romantisch of komisch. Werkelijk een superslecht verhaal, zeer slecht geacteerd en het weet nergens te boeien op wat voor vlak dan ook.

Halve ster voor de moeite.

avatar van JanineV

JanineV

Ja sorry.. Echt geen hoogstandje, maar shoot me... Ik hou er van!

Lekker luchtig, heerlijk voorspelbaar, mooie omgeving, sympathieke mensen, happy end.

Geen drugs, geen boem-paf-geweld, gewoon verstand op nul en een avondje pretentieloos genieten van een romcom.

Als dat laatste is wat je verwacht te gaan zien, dan zit je met deze film goed!

avatar van filosoofje

filosoofje

Het verhaal had leuk kunnen zijn als het serieuzer was gemaakt/geacteerd. Maar wat een onzin allemaal, jammer.

Vreselijk.

Warm je alvast maar op aan de woordspeling, want beter wordt het jammer genoeg niet. Een film die vanaf het eerste moment al extreem voorspelbaar is, als er al zoiets bestaat als bandwerk binnen de filmindustrie dan is dit wel één van de betere voorbeelden.

De acteurs doen het echt slecht. Geen enkele vorm van chemie tussen de twee. De dorpelingen zijn eerder vervelend, het eeuwige gejengel over stad vs platteland kwam ook al snel de oren uit. Voeg daar nog wat extra eco-gebrabbel aan toe en het is gewoon uitermate storend.

Verder wat nutteloze elementen zoals de brieven in de muur, de fake spanning tussen de twee hoofdpersonages en wat "minder lieve" personages die weinig tot niks toevoegen en je hebt een film die op geen enkel moment weet te boeien. Goedkoop en extreem sentimenteel, er lijkt ook een geen enkele moeite te zijn gedaan om dat te verhullen.

avatar van RebbelDebbel

RebbelDebbel

Tja....... verwacht niets. Wel mooie beelden, gezelligheid ten top. Je kunt nog rustig tussendoor een wasje vouwen, de vaatwasser uitruimen etc. En.... dan mis je nog niks. Maar soms is dat gewoon wel eens lekker. Verstand op 0.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Qua sfeertje nog wel oké, maar het ligt er allemaal soms wel erg dik bovenop en uiteindelijk zitten er ook genoeg langdradige momenten in, echt de aandacht erbij houden lukte de film niet. Verder qua opbouw niets spannends, die hele plotlijn is zo uit te tekenen en dat helpt ook niet mee natuurlijk. En vooral de centrale liefde werkt nergens, zoals Onderhond al zegt is er geen enkele chemie en die hele liefde is ook geen enkel moment geloofwaardig. 2,0*.

avatar van Antonev

Antonev

Romantisch niemendalletje over een jongedame die haar geluk gaat beproeven in Nieuw-Zeeland en ongewild verliefd wordt. Klef en voorspelbaar, maar het is bijzonder luchtig en kijkt lekker weg. Tussentijds worden we ook nog getrakteerd op mooie beelden van Nieuw-Zeeland.

Prima materiaal wanneer je iets zoekt om je avond wat mee op te vullen.

avatar van Gish

Gish

Ja ja ja, alles is fout aan deze film, je struikelt echt over de clichés. Ik kreeg de indruk dat de makers dit ook zo bedoeld hebben. De kritiek op dit soort rom-coms is namelijk ook een groot cliché.

Ik vond hem erg leuk, en beter gemaakt en geschreven dan je zou denken.

Nieuw Zeeland ziet er ook prachtig uit. Het is dat de lange vliegtijd mij een doorn in het oog is, anders zou ik die B&B boeken. Maar oordeel zelf.

avatar van soom

soom

De titel (en de film) is overduidelijk zó Hallmark. Echt een, heet dat zo, cheesy geval die moeiteloos aansluit bij al die andere romantische filmpjes.

Alleen staat er Netflix op.

Ik houd er van. Van stuiverromans tot aan beter knuffelwerk, ik zeg jaaa, volmondig.

Christina Milian kan heel mooi schrikken.

De broer van hoe heet ie toch?? Tijdens de film al aan het bedenken.. Oja, nu weet ik het weer, Alex Pettyfer, kan heel zwoel kijken en dat accent pakt me wel heel erg in.

Verder is het maar wat grappig om te zien dat de Bellbird echt een locatie is (met dank aan degene die dat meldde hier).

Het is net iets minder goed dan Princess Switch en A Christmas prince. Maar verschil kan er gewoon zijn.. En dat is het ook.

avatar van AnyaH

AnyaH

Luchtige romcom over een vrouw die een B&B in Nieuw-Zeeland wint. Cinematografie: prachtige beelden van NZ natuur en zonsondergang, De binnenscѐnes spelen zich af op kantoor in San Francisco, daarna in de B&B, tuincentrum en winkel. Buitenscѐnes voornamelijk in het mooie NZ. Muziek: passend bij de film, maar soms aan de luide kant. Cast: Christina Milian speelt de rol van Gabriela Diaz met flair, maar ik zou een iets minder 'rijpe' actrice gekozen hebben. Adam Demos speelt de charmante rol van Jake Taylor. Daarnaast speelt Jeffrey Bowyer-Chapman de (bij)rol van Gabz ex-vriendje.

Plot: Gabriela wint een B&B in Nieuw-Zeeland en knapt deze samen met 'aannemer' Jake op. Ondertussen groeit en bloeit er iets moois tussen hen. Dit komt op losse schroeven te staan als Gabriela haar bezoek als 'tijdelijk' ziet. Opvallend: ondanks filmlocatie NZ, waren er geen hoofdrollen voor NZ acteurs. De film staat bol van de clichés, is erg voorspelbaar en sommige scѐnes zijn af en toe best irritant (het wakker worden....), waardoor het komische effect er voor mij niet was. Maar het was wel een feelgoodmovie, ondanks dat romcoms nooit mijn favo genre zullen worden.....

avatar van schumacher

schumacher

Dzjeezes wat slecht me dit was.

Romantiek? Hug? Waar? Chemie? Nope.

Echt slecht. Nieveel zin om daar verder woorden aan vuil te maken.

avatar van BBarbie

BBarbie

Geen topper natuurlijk, maar voor een Bouquetreeks-verhaaltje ook weer niet vreselijk slecht al zouden een paar acteerlessen niet misplaatst zijn. Waar dat kan maakt de film dankbaar gebruik van het natuurschoon van Nieuw-Zeeland. Romantici zullen dit wel aardig vinden.

avatar van macrobody

macrobody

Gisteren gezien en het eerste gevoel dat weer terugkomt was de irritatie die ik had ten opzichte van de hoofdrolspeelster. Zo over de top feministisch daar gaan mijn haren recht van overeind staan. Het viel me nog mee dat ze geen bloempotkapsel had en een tuinbroek aan.

Geen wonder ook dat die ex-vriend het niet al te zwaar op nam helemaal voor niets naar Nieuw Zeeland te zijn gevlogen. Nee, ik kan best een luchtige romantische film waarderen maar wat ze er tegenwoordig van bakken in Hollywood met hun politiek correcte verhaaltjes is gewoon prutswerk.

avatar van Mickey b

Mickey b

Verhaal is cliché en voorspelbaar, maar ok voor dit genre films. Alleen vind ik het allemaal emotieloos geacteerd. Ik had totaal geen affiniteit met de acteurs. De enkele pogingen tot humor, oa. met de geit, deden me zelfs niet eens glimlachen. Ook de romantiek was saai. Dan de typische onenigheid naar einde toe kwam zeer braafjes over. De discussie was zelfs het goedmaken niet waard. Ik hou van romcom en ik schuw het b-segment tv-films niet maar heb wel al betere gezien. Adam Mos kwam echt saai over. De vrouwelijke tegenspeelster Christina Milian mag er best zijn en maakte het enigszins nog wat goed, maar het was ook geen topper… Dan nog een poging om er een slechterik aan toe te voegen, die eerder een vervelend niemendalletje is en een poging tot een mysterieus liefdesverleden brachten weinig meerwaarde aan de film, maar zonder zou het al helemaal slaapverwekkend geweest zijn. Uiteraard is de rest van het dorp een overdreven vriendelijke community die je enkel in dit soort films tegenkomt. Was op randje van net niet te vervelend en bemoeiend.