• 9.373.537 stemmen

Met onder meer: Max von der Groeben, Jella Haase en Clemens Schick

Gesproken taal: Duits

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Kidnapping Stella

Stella wordt op klaarlichte dag gekidnapt door twee gemaskerde mannen. Ze brengen haar naar een verlaten appartement en binden haar vast. De ontvoerders hebben de ontvoering zorgvuldig gepland, maar Stella is niet van plan om mee te werken. Ze doet er alles aan om de plannen van haar ontvoerders te dwarsbomen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Brandt

Brandt

Ik heb het origineel nooit gezien en was aangenaam verrast door deze Duitse film. Karig script, kaal verfilmd. Zet wel de audio even op Duits, want vreemd genoeg speelt Netflix standaard de Engelse nasynchronisatie.

avatar van Fisico

Fisico

Ik ben niet vertrouwd met de gelijkaardige vorige films. Voor mij was dit dus nieuw. In dat opzicht doet het wat denken aan Loft dat naast de originele Belgische productie ook een Nederlandse en Amerikaanse versie heeft. Snap het punt niet altijd van dergelijke remakes, toch niet bij nummer drie...

Los hiervan toch een degelijke low budget film. Film waar weinig op aan te merken is. Weinig of geen irritaties of dieptepunten. Ook geen echte hoogtepunten. Het blijft allemaal vrij vlak en safe. De voorbereiding die de ontvoering voorafging vond ik nog het best uitgewerkt. Nadien de traditionele clichés van het toilet, de vertwijfeling en de sleutels. Op zich niet vreemd dat die ene de vrouw kenden, wel vreemd dat hij dat verzwegen heeft voor zijn kompaan. ook raar dat die bad guy uiteindelijk nog terugkeert om haar te vermoorden, was voor niets nodig.

Film die niet zo lang zal blijven hangen, maar slecht is hij zeker niet. Kon alleen wat beter uitgewerkt worden qua spanning, diepgang personages of dialogen. Een simpele voldoende omdat ik geen voorkennis had, maar er zat zeker een pak meer in.

avatar van cor1946

cor1946

redelijke film, met goed verhaal.

avatar van Diederik58

Diederik58

Had er een ander einde aan gebreid. Dit was te voorspelbaar. Verder redelijke thriller.