• 9.373.064 stemmen

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Malik Bader

Met onder meer: Liam Hemsworth, Emory Cohen en Diane Guerrero

Plot Killerman

"Nothing is as it seems."

Nadat hij betrokken is geraakt bij een auto-ongeluk, ontwaakt Moe Diamond in New York met geheugenverlies. Hij heeft geen idee waarom hij in het bezit is van drugs en miljoenen dollars en gaat op zoek naar antwoorden. Corrupte agenten zitten hem echter op de hielen en die willen niets liever dan hem dood hebben.

avatar van DreamTech

DreamTech

was er gauw klaar mee bagger !!

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Een middelmatige misdaadfilm met een redelijk verhaal die je aandacht wel vast houdt. De actie is net voldoende en de film had wel wat korter gekund. Maar de film heeft mij geamuseerd en daarom een matige voldoende -3.0

avatar van Berthil

Berthil

Inderdaad bagger.

avatar van Redlop

Redlop

Bij vlagen spannend. Veel onbekende koppen waardoor het geloofwaardig overkwam. Voor een Netflixfilm voldoende.

avatar van 99Kees

99Kees

Leuk filmpje al werd het op sommige momenten wel erg langdradig. Niet een film om vaker te bekijken.

avatar van schumacher

schumacher

Middelmatig b-filmpke.

avatar van frans123

frans123

Bijna 2 uur voor zo'n mager verhaal?? Hier te lezen sla ik hem maar over. Drugs-politie-corruptie-genre wat nooit echt boeit.

avatar van Hans Gruber

Hans Gruber

Was een lange zit voor zo'n matige film. Plot sprak al niet aan en de acteerprestaties laten zeer te wensen over. Hemsworth overtuigt zeker niet. De gewelddadige scenes maken de film niet beter. Net aan 2** waard.

avatar van b00ts

b00ts

Goed camerawerk...... verder een hoog f#ck gehalte....zo’n beetje in iedere zin.

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

De film komt langzaam op gang maar eenmaal los gaat ie ook echt los,verhaal wordt beter,de actie ook.3.5 stars.

avatar van Daan258

Daan258

Zo te zien ben ik niet te enigste die het een vrij langzame en trage film vond.

Het verhaal is allemaal vrij standaard en erg rommelig. qua actie vond ik het maar braafjes en weinig en de speelduur had vele male korter gemogen.

Niet mega slecht maar het zal wel snel vergeten worden.

avatar van AniSter

AniSter

Net meer dan voldoende. Op zich prima mee geamuseerd. Het begin was vrij traag en onduidelijk maar de tweede helft was goed. Wel met twee vragen blijven zitten: waar is de derde agent in die loods gebleven en hoe ging het verder met Lola?

schokkerig en irritant beeld, heeft die cameraman last van trillende handen ? Na 5 minuten afgezet.

avatar van Shadowed

Shadowed

Middelmaat.

Killerman was een film die ik gewoon voor een luie actiethriller op een avond meepakte. Ik was moe en had geen zin om lang te zoeken, dus de film die als eerste op mijn band stond kreeg de eer om gezien te worden. Ik verwachte er niet bepaald veel van, en er is ook niet veel uitgekomen behalve een avondje aan redelijk vermaak.

Hemsworth lijkt zich met deze film duidelijk in wat volwassenere rollen te willen plaatsen. Zeker een hunk om te zien, maar als actieheld of grimmige misdaadmuis is het niet de beste keuze. De looks heeft hij wel, maar de uitstraling nauwelijks. Zijn personage wil net als de andere personages nergens tot leven komen om het beeld naar behoren te vullen.

Visueel half. Aardig rauw filtertje en cinematografisch bovengemiddeld, maar je mist toch wel een extra duwtje. De montage en het gebruik van de camera zijn van middelmatig niveau die de redelijk sterk versierde beelden nauwelijks kunnen ondersteunen. Daarnaast wordt het geweld ook nogal gewoontjes in beeld gebracht, waardoor het geen blijvende indruk achterlaat.

Verder vond ik dat het verhaal voor een film die zo uit de hoogte doet over zijn verhaal maar weinig om het lijf hebben. Richting het einde wat korte verrassingen, verder een thrillertje dat aardig veel binnen de lijntjes kleurt. Veel actie bleek er achteraf niet in te zitten, de misdaad bleef herhaald en qua thriller is het allemaal ook niet spannend genoeg buiten de rauwe uitstraling.

Als film zelf niet perse slecht of ver onder de middelmaat, maar kan je helaas ook niet meer bieden dan een aardige look en wat intrigerende beelden tussendoor. Schiet op de vlakken die dergelijke films als deze boven de middelmaat kunnen brengen of kunnen leiden naar uniek terrein tekort. Altijd jammer, maar dat was dan ook te verwachten van een film als deze helaas.

b00ts schreef:

Bedankt, bespaart mij de moeite om de film te gaan zien. Dat mode gef#ck irriteert zo langzamerhand mateloos. Ik heb geen zin meer om naar sukkels te kijken die geen fatsoenlijke zin kunnen uitspreken.

avatar van mrklm

mrklm

Undercoveragent Moe [Liam Hemsworth] verliest zijn geheugen bij een verkeerd gelopen drugsdeal, waardoor hij zich gedraagt als de crimineel die hij tot op dat punt slechts pretendeerde te zijn. Zijn vrouw [Diane Guerrero] en ongeboren kind krijgen het zwaar te verduren, maar dan nog valt er geen greintje sympathie voor Moe op te brengen. Zijn plannetjes mislukken, met dodelijk gevolgen en al gauw is dit niet meer dan een warrige opeenvolging van executies en soortgelijk bloedvergieten. Nihilistische nonsens.