• 9.373.175 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Marc Price

Met onder meer: James Groom, Tom Nolan en Duncan Casey

Plot A Fistful of Lead

Vier van de meest beruchte bandieten komen samen om een enorme voorraad goud te stelen. Maar niet alles verloopt volgens plan, één van hen wordt gedood en de andere drie ontsnappen te paard met de buit. Ze worden achtervolgd door de sheriff en zijn mannen. Ze verstoppen zich in een verlaten goudmijn, waar ze in contact komen met een andere bende. De spanningen lopen hoog op.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van schumacher

schumacher

Ik zie enorm graag western films maar dit was een slechte.

Nog een 1 omdat er eens ene zijn gezicht volledig aan flarden werd geschoten.

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht, leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Brix

Brix

• 19677 berichten

Westernliefhebbers hebben een clubje opgericht om in het weekend samen cowboytje te spelen ergens op het Engelse platteland.

Ze maakten er een amateuristisch filmpje van.

Was niet echt nodig geweest.

avatar van AniSter

AniSter

Waardeloos amateur B-toneel.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een slechte amateuristische B-film, die in maart 2018 tijdens de sneeuwstorm "Beast From the East" in het Verenigd Koninkrijk werd opgenomen.

Regisseur Marc Price suggereerde dat de bemanning ten volle zou profiteren van de elementen, en beweerde dat de sneeuw aanzienlijk zou bijdragen aan de productiewaarde. De film werd binnen 12 dagen tijd opgenomen, terwijl Price met de postproductie van Nightshooters bezig was. Kaitlyn Riordan, James Groom, Phil Deguara en Richard Sandling waren eveneens in deze film te zien.

Verdere achtergrondinformatie zal ik jullie besparen, want ik kan mij niet voorstellen dat iemand deze film in zijn/haar favorieten heeft staan. Het script is uitermate slecht, de actie is matig en van spanning is er al helemaal geen sprake. Het verhaal is ontzettend traag, en het acteerwerk is lang niet altijd even goed.

1,0 *

avatar van Berthil

Berthil

AniSter schreef:

Waardeloos amateur B-toneel.

Inderdaad, en met zwaaicamera. Het kan niet maar deze zou een 0 moeten hebben.