• 9.199.061 stemmen

Met onder meer: Sara Serraiocco, Riccardo Scamarcio en Alessio Praticò

Gesproken taal: Italiaans

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Lo Spietato

"In Milan, the thirstiest wins."

Milaan kent een duizelingwekkende economische en criminele groei. Santo Russo is een Calabriër die opgroeide in het achterland. Na de eerste diefstallen in de buitenwijken en de jeugdgevangenis, besluit hij zijn aspiraties te volgen en definitief het leven van de misdadiger op zich te nemen. Binnen een paar jaar wordt hij het brein en de gewapende vleugel van een machtige en gevreesde bende, die zichzelf in steeds vuilere en winstgevender zaken lanceert: diefstal, ontvoering, drugshandel, witwassen van geld, en niet in het minst executies met bloedvergieten.

Salvatore 'Slim' Mammone

Alessandro Tedeschi

Suor Giuseppina

Pantaleone Russo

Caterina Russo

Avvocato Giovanni Bova

avatar van scorsese

Redelijke film waarin een man carrière maakt in het criminele circuit. Een nogal standaard rise and fall-verhaaltje. Allemaal al eens eerder gezien dus en vaak ook beter. Wat niet wil zeggen dat dit een slechte film is. De film kijkt wel gemakkelijk weg en alhoewel Riccardo Scamarcio niet echt dreigend overkomt, heeft hij wel genoeg charme. Een nipte 3.0 sterren.

avatar van mikey

mikey

Schandalige ‘rip-off’ van Goodfellas, ditmaal over Calabriers die hardhandig snel succes boeken binnen het circuit van Milano. De dialogen zijn bijna net zo slecht als de dubs. Dus lachen geblazen. Vermakelijk wel.

avatar van Flat Eric

Flat Eric

Een Italiaanse maffiafilmpje op z'n tijd is best fijn.

Het is allemaal niet zo heel spannend of boeiend of choquerend, en het verloopt natuurlijk allemaal wel zoals verwacht, wat daar ook van zij, het is een best vermakelijke film geworden. Het 80's sfeertje en de mooie auto's maken ook veel goed. Verder ook erg moeten lachen om die scene met die pretentieuze kunstenaars performance.

avatar van pmaj663399

pmaj663399

Leuke vermakelijke film.

avatar van SjonnieGTi

SjonnieGTi

Als liefhebber van de Italiaanse actiefilm uit de jaren '70 kon ik dit ook zeker wel waarderen. Goede aankleding, mooie auto's en coltruien met colberts eroverheen. De originaliteitsprijs gaat het niet winnen maar ach, wat geeft het.

avatar van david bohm

david bohm

Matige film waarbij het lot van de hoofdpersoon mij vrijwel koud liet. Het ziet er wel aardig uit maar het verhaal is zo standaard dat het nergens spannend of meeslepend wordt.

avatar van ThunderGOD

ThunderGOD

Niet echt een geweldige film. Wel wat leuke scènes, maar voor de rest niet echt boeiend.

avatar van Brandt

Brandt

Aankleding is prima, maar verder gaat er veel fout, met name in het script. Geen moment betrokken gevoeld bij de hoofdpersoon. Spanning is ongeveer nul. Jammer, want hier had veel meer in gezeten.

avatar van jeroenemans

In het begin een beetje kinderachtig

Daarna het uit kijken waard

avatar van missl

missl

Prima sfeer maar ik heb het idee dat ik deze film al vaker heb gezien, is dus weinig origineel.

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Redelijke film,hoofdpersoon is niet een echte baas maar eerder een playboy met een grote bek.3 stars.

avatar van Dariush32

Dariush32

Ik ken de acteur van John Wick 2, daarom ging ik kijken

Leuke film, mooie decor door de verschillende jaren. 3,5 ster

avatar van Donnie Vallermee

Donnie Vallermee

Best een goeie film. En vooral die 2 wijven! Wat een mooie tieten hebben die zeg.

Leuk verhaal ook ?

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Atributen, kostuums en locaties zijn door de jaren heen goed verzorgd in deze matige misdaadfilm over wannebee gangsters, die het ook daadwerkelijk gaan maken in het criminele milieu. Het verhaal is al vele malen verteld en vond de acteer prestaties van matig niveau. Er zit net voldoende actie in om de film een 2.5 te geven, want anders zou het een 2.0 worden. 90 minuten zou ook voldoende zijn geweest qua speelduur. Maar dus geen voldoend. Er zijn veel betere Italiaanse gangsterfilms gemaakt.

avatar van Noodless

Noodless

Hoe meningen toch kunnen verschillen De tijdsgeest wordt heel goed neergezet, maar ook het verhaal wist me voldoende te boeien. Origineel is het allerminst, maar welke film in dit genre kan dat nog...Het is natuurlijk al zoveel keer verteld. Riccardo Scamarcio is echt geknipt voor deze rol en de vrouwelijke cast mocht er ook wezen. Sara Serraiocco weet een overtuigende rol neer te zetten als zijn vrouw Mariangela en Marie-Ange Casta als de sexy stoeipoes Annabelle hoeft niet veel onder te doen. Daarbij passeren ook heel even een zuster die de hoofdrolspeler in zijn dromen haar mooie boezem laat zien en een danseres die met hem in het bed duikt. Aan mooie vrouwen geen gebrek. Voor de autoliefhebbers is er ook heel wat te zien, zowel nostalgisch als fameuze wagens. 7/10

avatar van EIGER3970

EIGER3970

Sluit me helemaal aan bij Noodless.