• 9.374.037 stemmen

Geregisseerd door: Luke Sparke

Met onder meer: Dan Ewing, Temuera Morrison en Daniel Gillies

Plot Occupation: Rainfall

"Take a stand."

Twee jaar na een intergalactische invasie op aarde vechten overlevenden in Australië terug in een wanhopige grondoorlog. Naarmate de slachtoffers toenemen bedenken het verzet en hun onverwachte bondgenoten een plan dat de oorlog kan beëindigen. Terwijl de buitenaardse indringers er alles aan doen om van de aarde hun nieuwe thuis te maken, is de wedstrijd om de mensheid te redden begonnen.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Vervolg op Occupation (2018)

avatar van schumacher

schumacher

Niet mijn genre.

B-film.

Kon me gewoon niet boeien ook.

avatar van weerwolf79

weerwolf79

Prima mee vermaakt, het is zeker niet de beste film ooit gemaakt. De Aliens zien er goed uit, deels lijken ze op aliens uit Falling Skies en deels zouden ze zo in Star Wars passen. Het verhaal is goed, het gaat redelijk gelijk op.

macrobody

wat een slechte film. wat een gebrek aan creativiteit. wat een verspilling van moeite.

alleen al het feit dat de aliens de mogelijkheid hebben om lichtjaren te reizen en dan niet opgewassen zouden zijn tegen de kogeltjes van een paar amateurs.

als die aliens komen of hier al zijn dan zullen we dat niet eens weten, die hebben op z'n minst 'onzichtbaarheids' technologie. En dan komen ze echt niet eerst zelf maar dan sturen ze gewapende drones die ze ter plekke per seconde kunnen printen of zo. Sowieso denk ik dat ze eerder een nep virus los laten die alle logica verwijderd uit de hersenen zodat de mens zichzelf om zeep helpt met experimentele injecties.

De arrogantie van de mens om te kunnen denken dat we het gaan winnen van welk kwaadaardig buitenaards leven (als dat al bestaat) geeft wel aan dat men leeft in een fantasiewereld.

macrobody schreef:

Het is maar een film geen docu.

cyberpapa schreef:

Het is maar een film geen docu.

Ja precies. Een hele slechte film met gebrek aan creativiteit. Zoals jou response ongeveer

jonge jonge snel aangebrand ben je zeker

jonge jonge snel aangebrand ben je zeker

Altijd leuk om te zien hoe mensen hun eigen karaktereigenschappen projecteren op anderen. Zoals je aan het knipoog icoontje kon aflezen zal het mij een worst wezen wat jij van mijn recensies vindt. Ik heb alleen graag het laatste woord en als ik dat dan ook nog kan doen met een leuke twist op de woorden van iemand dan zal ik dat ook zeker niet laten. Dus bij deze. En nou niet komen met het feit dat jij ook een knipoog icoontje hebt gebruikt en dat het jou dus ook niets kan schelen. Dat zou weer helemaal het punt aantonen dat je zelf ook geen creativiteit hebt (net als de film)

macrobody schreef:

Het laatste woord mag je van mij hebben.....

cyberpapa schreef:

Het laatste woord mag je van mij hebben.....

Kijk, zo makkelijk is het.

avatar van Onceuponanytime

Onceuponanytime

De eerste minuten gaf me al een slecht gevoel qua kwaliteit van de film en daar is het bij gebleven. Geen overtuiging en inleving in het verhaal...

avatar van Leander112

Leander112

Ben ik de enige hier die helemaal gestoord wordt van die tering advertenties op deze website?

Leander112 schreef:

Als je naar instellingen gaat heb je de optie om een vinkje te zetten bij 'overschakelen naar klassieke modus'

Dan heb je nergens last van. Dan zou je ook ipv Chrome een andere browser kunnen installeren (Brave of zo)