• 9.374.464 stemmen

Geregisseerd door: Gregory Plotkin

Met onder meer: Amy Forsyth, Reign Edwards en Bex Taylor-Klaus

Releasedatum: 18 oktober 2018

Plot Hell Fest

"Fun going in. Hell getting out."

De film speelt zich af gedurende één nacht tijdens Halloween op een trefpunt genaamd 'Hell Fest'. Natalie en haar beste vriendin Brooke zijn samen met hun vriend Taylor op de bewuste plaats in een park. Het idee is dat mensen hier heen gaan om bang gemaakt te worden. Maar er is een gemaskerde moordenaar die misbruik maakt van de anonimiteit van de vele gemaskerde personages en hen de hele nacht terroriseert.

Vanaf 18 oktober in de bioscoop (Dutch FilmWorks)

• 11909 berichten

Leuk, weer een ouderwetse slasher in de bioscoop. Wat jij, nic1991?

avatar van Daan258

Daan258

Laat maar komen:)

avatar van moneymaker

moneymaker

heerlijke trailer. die gaan we bekijken

avatar van 606

Zin in

avatar van Shadowed

Shadowed

Leuk!

bart007bond

Lijkt wel vet. Hoop gore kills en geen pg13.

avatar van Warp

Warp

Ziet er wel geinig uit

avatar van ErimV

ErimV

Gisteren gezien in de sneak en hoopte op een stukje onvervalste horror. Helaas heeft de film dit niet waargemaakt. Hij is eigenlijk nergens eng en ontzettend voorspelbaar. Tel daar de knullige beslissingen bij op die genomen worden door de hoofdrolspelers en werd het zowaar meestal lachwekkend in plaats van spannend. Gore kills zijn er nauwelijks maar de ambiance en kostuums maakten wel wat goed. Nog nooit zoveel mensen weg zien gaan tijdens een sneak maar al met al heb ik me toch wel redelijk vermaakt. 2,5 ster

bart007bond

Hoop dat ie gaat draaien.

Goosebumps draaide ook al niet in Amsterdam.

Is natuurlijk geen romantische film, dus ik schat 1 voorstelling per dag, rond uur of 23 uur, met mijn geluk.

bart007bond

Gelukkig, donderdag om 14.25. Beter kan niet.

bart007bond

Vet grappig. Pretpark setting is hiervoor geweldig.

Niet super veel kills maar door de sfeer zeer zienswaardig.

Dat punk grietje was een plaatje, net als dat zwarte meisje.

Niet eng maar wel creepy.

avatar van Mik71

Mik71

Ik weet niet of die prijs bestaat, maar deze film komt in ieder geval in aanmerking voor de film met het slechtste eind ooit !

avatar van Puddingbuks

Puddingbuks

In 1 woord verschrikkelijk! Vanaf de eerste minuut tenenkromnend slecht. Je volgt een stel ADHD tieners die een avondje naar een amateuristisch pretparkje gaan. De schrikmomenten werken op je lachspieren. Was blij dat de 90 minuten voorbij waren.

avatar van mrklm

mrklm

Er waren maar liefst vijf schrijvers nodig om te komen tot twee goede momenten in deze verder volstrekt waardeloze horrorfilm. Het eerste moment betreft een guillotine (met een cameo van Candyman Tony Todd) en het tweede volgt snel daarna, wanneer de gemaskerde moordenaar een ruimte met gemaskerde standbeelden (waaronder enkele levende) binnen komt. De karakters zijn echter van bordkarton en vaak ronduit irritant. Je vraagt je bovendien af waarom deze tieners zo enthousiast zijn over een serie ouderwetse spookhuizen. Hell Fest is overigens de naam van een rondreizend horrorcircus dat minstens zo groot is als De Efteling, gebouwen van beton heeft, riolering en betegelde toiletten. Inderdaad, van logica is hier geen enkele sprake en Hell Fest doorloopt de clichés van het horrorgenre met ruim vooraf aangekondigde schrikeffecten (inclusief het nep-effect), maar afgezien van die twee momenten weet het nergens te verrassen, te schokken of ook maar enig gevoel van spanning of amusement teweeg te brengen. De epiloog is zowaar nog belachelijker dan de rest van de film. Waar blijft de grote redder van het horrorgenre?

• 11909 berichten

Heerlijk ouderwetse slasherfilm die me nergens echt heeft verrast maar aan de andere kant wel de volle speelduur boeiend bleef. En die prachtige sets!!

Een paar punten die mrklm maakt kan ik echt wel begrijpen - hoewel elk festival gewoon riolering heeft: De Parade reist rond en bouwt binnen vier dagen een heel dorp - en die personages... Ik snap ook echt wel dat niet iedereen ze leuk vindt, maar voor m'n vriendin, een vriend van ons en mijzelf was het erg lekker vermaak.

Heerlijk einde ook!

4,0 *

avatar van The Oceanic Six

Zo'n review als die van BlueJudaskiss geeft me nog wel hoop dat dit best leuk is. Want het gemiddelde cijfer is jammer genoeg laag, terwijl me dit allemaal best vermakelijk lijkt.

bart007bond

Gewoon kijken als je van slasher houd. 1 november de nieuwe Halloween, goede maand voor slashers.

The Oceanic Six schreef:

Smaken verschillen altijd - dat blijkt ook maar weer toen ik me rot schrok van het lage gemiddelde hier. Hell Fest deed iets bij me dat maar weinig horror de laatste tijd kan: het maakte me vrolijk, enthousiast, als een kind in een snoepwinkel. Ik verwachtte geen diepzinnige cinema, kreeg dat ook niet, maar Hell Fest was als een Subway-broodje: het heeft weinig voedingswaarde, het is geen haute cuisine, maar het is kleurrijk opgediend en daardoor uiteindelijk erg smakelijk.

avatar van n00r

n00r

Verwacht er niet te veel van lijkt me wel super vermakelijk!

avatar van Doom4

Doom4

een soort blood fest?

avatar van Walter S.

Walter S.

In zijn genre gewoon een keurige voldoende. Geen lang intro, maar vrij vlot aanbelandend waar je moet zijn, een horror park waar een echte moordenaar rondwaart. Van de lage waarderingen zou ik me niet te veel aantrekken als je benieuwd bent naar deze film want horror wordt wel vaker extreem laag gewaardeerd op moviemeter en deze film doet gewoon prima wat ie doen moet. Paar gore momenten, ziet er goed uit en heeft de nodige spanning.

Ik ga ´m maandag bekijken. Heeft iemand hier de film `The final girls´ gezien ? Een ´kleine´ film maar perfect voor Halloween !!!!

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Leuke setting, prima soundtrack en redelijk sympathieke hoofdrolspelers. Ook een prima einde. Laat ruimte over voor meer. Het acteerwerk kon er mee door.

Wat ik minder vond is dat het qua gore nogal magertjes was ( het leek bijna een PG-13 film zo buiten beeld bleven de meeste moorden) en ook écht spannend of eng wilde de film maar niet worden. En dat terwijl de ingrediënten toch wel aanwezig waren. Wat over blijft is een film die vlot is en prima weet te vermaken, maar die nergens echt in uit blinkt. En dat is een gemiste kans met dit gegeven.

avatar van martijnk

martijnk

Redelijk standaard horrorfilm.

Tof.

Het is jammer dat de jeugd die doorheen deze film banjert wat vervelend is, een iets gezelliger 6-tal had het een stuk makkelijker gemaakt om in de film te komen. Maar verder lijkt Plotkin toch goed te weten waar hij mee bezig is. Geen grootse cinema, maar wel lekker vermaak.

Het park is tof vormgegeven, ziet er sfeervol uit en vormt de perfecte setting voor een film als deze. Het is trouwens ook wel weer een keer leuk om dit te zien zonder fake-doc camerawerk. De killer mag er verder ook best zijn. Allesbehalve origineel natuurlijk, maar hij straalt toch een zekere onaantastbaarheid uit.

Een wat taaie aanloop dus, maar eens in het park en eens de killer deftig geïntroduceerd weet het vooral te vermaken. Weinig échte hoogtepunten of grootse scenes die voor eeuwig genremijlpalen zullen worden, maar gewoon een tof horrotje dat werk en verder niet al te veel inspanning vraagt. Ze moeten er ook zijn en zijn, als je er even goed over nadenkt, verder ook weer niet zo talrijk.

avatar van HorrorFan007

HorrorFan007

Gezien op Halloween Night in Kinepolis Antwerpen deze 3 films werden ons voorgeschoteld:
Hell Fest:*3
Halloween:*3,5
Overlord:*4,5
De avond begon met Hell Fest en eerlijk gezegd ik ben verrast. Het was niet bepaald origineel enop het einde kom je niet te weten wie wat waarom maar dat mag de pret niet drukken want de kills zijn om duimen en vingers bij af te likken. Goeie ouderwetse Slasher
3,0

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

Gisteren gezien in de halloweennight in kinepolis gent. Moet zeggen was de eerste van de 3 films dat ze speelden en was ook dan wel de minste. Het groepje jongeren waar het over gaat waren niet echt bijzonder of goed gespeeld (soms irritant zelf). De killer daarintegen vond ik wel goed gedaan. Maar de film is natuurlijk wel constant voorspelbaar en cliche. De kills zien er wel goed uit en kwa sfeer was het ook niet zo slecht maar nergens echt een topper. Goed voor 1 keer gezien te hebben maar daar zal het bij blijven. 6/10

avatar van n00r

n00r

Heerlijke sfeer met wat leuke kills. Maar daar dan heb je het ook gehad

avatar van Corcicus

Corcicus

Wij hadden helaas weer de pech om in een zaal vol kansenparels te zitten. Bij Kinepolis Gent krijg je die er tegenwoordig gratis bij. Zo kregen we naast Hell Fest ook the Purge te zien.

De vreselijke atmosfeer maakt het wat moeilijk om deze film objectief te beoordelen maar volgens mij was die ook echt niet zo goed. Vrij saai en slappe cliché personages. De kills zijn soms goor maar men is te karig gebleven. Dan kijk ik meer uit naar Overlord die binnenkort in de zalen draait. Al moet je tegenwoordig blijkbaar de negen cirkels van de hel afdalen als je nog eens naar de bioscoop wilt in een stad.