• 9.377.805 stemmen

Alternatieve titel: Somnio

Geregisseerd door: Travis Milloy

Met onder meer: Christopher Soren Kelly, Cassandra Clark en Chuck Klein

Plot Infinity Chamber

"Justice is automated. Your fate is secure."

Frank zit opgesloten in een geautomatiseerde gevangenis. Zijn enige interactie is met een bewakingscamera. Dagen veranderen in weken terwijl Frank er alles aan doet om uit zijn gevangenschap te geraken. De enige manier dit te doen is door de camera te slim af te zijn.

avatar van Shinobi

Shinobi

Van Travis Milloy, die ook 'Pandorum' heeft geschreven. Ik ben benieuwd.

avatar van Neder0001

Neder0001

Dagen veranderen in weken en dat geldt niet alleen voor Frank maar ook voor de kijker. Erg langdradig, saai. Zou deze film zelfs niet aanraden bij een gebrek aan beter.

Een mooie, kleine, ontroerende film. Hulde.

avatar van Fender005

Fender005

Jammer dat er maar weinig reacties zijn mbt deze film. Misschien hebben niet veel mensen deze film gezien. Ben benieuwd naar meer meningen.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Een B filmpje met op zich best een leuk idee, helaas wordt er niet al te sterk gespeeld en is het verhaal wat rommelig. Een man die gevangen zit in een volautomatische kamer, zonder dat hij weet waarom, en bewaakt wordt door een pratende camera die hem in leven moet houden. Mix dat met het Groundhog day principe en gooi er nog een liefdesverhaaltje tegenaan en dan krijg je dit. Het heeft op zich wel wat maar het is hier en daar wat verwarrend en de ontknoping heeft weinig om het lijf. Net geen voldoende.

avatar van klara

klara

• 20367 stemmen

Interessant uitgangspunt dat intrigerend wordt uitgewerkt bij een vrij steriele maar prettige vormgeving,

de film heeft sowieso visueel af en toe gave momenten. Vond de film allesbehalve saai, met ook een

bevredigend einde.

avatar van brawljeff

brawljeff

Moeilijke film om te beoordelen, omdat ik niet echt weet waar ik naar heb zitten kijken. Visueel zat het allemaal wel prima in elkaar, maar vooral het acteerwerk in de caféscènes irriteerde mij enorm. De film deed mij overigens enorm aan Moon (2009) denken door de hoofdrolspeler en AI Howard. Ik las een theorie waarin iemand beweert dat dat het verhaal symbool staat voor de oude man (de vader) die je in coma ziet liggen. Het verhaal gaat dan eigenlijk om iemand zichzelf van zijn coma wil bevrijden, maar een machine houdt hem maar in leven. Dat soort symboliek vind ik altijd wel interessant, of het nu de bedoeling van de regisseur is of niet.