• 9.374.990 stemmen

Geregisseerd door: Kevin Tent

Met onder meer: Domhnall Gleeson, Nina Dobrev en Christina Applegate

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Crash Pad

"He finally met the love of his life... Then he met her husband."

De hopeloze romanticus Stensland denkt de ware liefde gevonden te hebben in de oudere Morgan. Hij ontdekt echter dat zij getrouwd is en dat ze hun relatie slechts als wraakmiddel ziet tegen haar nalatige echtgenoot. Stensland dreigt de waarheid te vertellen aan haar man, maar zijn plan faalt wanneer die laatste besluit zijn vrouw een koekje van eigen deeg te geven.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Best een leuke komedie met een grappig verhaal en aardig wat komische sćènes. Het einde is weinig verrassend maar de humor maakt dat ruimschoots goed. Ook de cast speelt leuk, gewoon een vermakelijk filmpje!

avatar van Waku

Waku

Vooral veel onzin in deze "Crash Pad".

Maar wel soms best vermakelijke onzin.

Blijft allemaal voorspelbaar, veel gezuip en het is allemaal niet zo geloofwaardig.

Toch werd de komedie nergens vervelend.

Leuk om "Kelly Bundy" Christina Applegate weer eens te zien.

Wat meer wallen onder haar ogen maar verder veranderd deze actrice niet zoveel..

2.5*/3*

avatar van ILDIB

ILDIB

Wisselvallig van heel goed tot vreselijk flauw. Kijkt fijn weg. Jammer van de laatste 3 seconden.

avatar van remorz

remorz

Zinloze film.

Ik snap echt niet met welk doel deze film geschreven is. Protagonist is een ongelooflijk vervelend en kleinzielig personage waar moeilijk mee in te voelen valt. Het is duidelijk dat wat hij verlangt en najaagt op zijn minst misplaatst te noemen is, en wat zijn doel eigenlijk zou moeten zijn, wordt nooit geheel duidelijk. Iets met zelfrespect waarschijnlijk, maar uiteindelijk gaat de meeste aandacht uit naar de liefdesrelatie van secundaire personages - en die is al evenmin interessant te noemen.

Onderwijl worden we getrakteerd op een ridicuul verloop vol twijfelachtige beslissingen en veel ongrappige humor. Ik mag Gleeson altijd wel als acteur, maar de energie die hij hier brengt slaat de plank bij iedere mogelijkheid mis.

Vooral irritante film, die vooral personages, emoties en situaties mist om in mee te gaan en waarschijnlijk vooral 'grappig' wilt zijn, op een manier die mij niks deed. 1,5*

avatar van Sergio Leone

Sergio Leone

Tof.

Redelijk droog qua humor, maar ook nogal voorspelbaar qua verloop. Crash Pad is een tussendoortje zoals ik het graag heb, maar kan daar ook niet bovenuit stijgen. Domnhall Gleeson als schriele loser in combo met de macho Thomas Haden Church is erg geslaagd. Beide heren zetten hun rol puik neer. Ondanks de beperkte speelduur is het echter ook hier zoeken naar een passend einde, maar zoals het een romcom betaamt gaat dat gepaard met stroef bochtenwerk, om het toch allemaal maar te krijgen waar men het hebben wil.

avatar van Noodless

Noodless

Och ja, voldoende vermakelijk dankzij de cast. Hier en daar wat komische situaties en dramatiek om gaandeweg het voorspelbare pad te volgen. Nina Dobrev speelt een wat kleinere rol als de secretaresse van Morgan ( Christina Applegate ). Die laatste kennen we nog van Married..with children. Klein, onderhoudend filmpje dat best te pruimen valt. 6/10