• 9.373.175 stemmen

Met onder meer: Matthew Pohlkamp, Natalie Pelletier en Erich Riegelmann

Gesproken taal: Duits en Engels

Plot Geo-Disaster

"Welcome to Armageddon!"

In Los Angeles doen er zich enkele verschrikkelijke rampen voor: er vindt een ernstige vulkaanuitbarsting plaats, een hevige aardbeving, en een allesverwoestende tornado vernietigt alles wat op zijn pad komt. Tijdens de chaos wordt een gezin van elkaar gescheiden. Zij moeten er nu alles aan doen om te overleven en elkaar terug te vinden.

The Asylum heeft zichzelf met deze productie in alle opzichten overtroffen. Nog niet eerder zag ik zo'n goede productie. De special effects zijn adembenemend en daarnaast in tegenstelling tot vele andere producties van The Asylum zit het verhaal ook goed in elkaar, ook het acteren is beter dan in al hun eerdere producties. Als dit de trend voor de toekomst is kan ik niet wachten tot hun volgende productie uitkomt.

Ruim 80 minuten moeten huilen van het lachen. Hilarisch gewoon, deze moet wel met superstip binnenkomen in de flop 100

avatar van italklaas

italklaas

Erger dan dit kan het gewoon niet. Ik zag vorige week nog een film waarvan ik dacht dat het het absolute dieptepunt van 2018 zou zijn. NEE... het kan nog erger... what a waste

avatar van f2sputnik

f2sputnik

Wat een film.

Dieper kan je niet zinken.

The Asylum heeft zich weer overtroffen.

een allesverwoestende tornado kwam even in beeld, whaha.

Nee, het kijken niet waard, maar ja, Asylum, is wel de productie die het voor elkaar kan krijgen.

avatar van Scheurleer

Scheurleer

Dit is inderdaad met recht een "disaster movie". Je naam zal maar hieraan verbonden zijn.........

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag bekeken, was niet best deze film, een familie (zoals altijd) moeten elkaar zien te vinden, onderweg banen ze zich door aardbevingen, tornado's en vulkaanuitbarstingen.

Weinig spanning en alles verliep wel heel erg makkelijk en toevalligheden allemaal.

Het eind kan je wel raden...

Heb betere rampenfilms gezien, ook van Asylum wel, zelfs ''San Andreas Quake'' is nog beter.