• 9.372.317 stemmen

Oorsprong: Italië

Geregisseerd door: Luca Boni en Marco Ristori

Met onder meer: Andrew Harwood Mills, Lucy Drive en David White

Plot House of Evil

De jaren 70. Een jong stel verhuist naar een woning op het platteland van Connecticut. Al snel komt het stel tot de ontdekking dat de duivel in het huis rondspookt. De duivel wil bezit nemen van hun lichamen om op deze manier terug te keren naar de aarde. De twee zetten alles op alles om zichzelf te beschermen.

avatar van joolstein

joolstein

Wel weer benieuwd geworden naar dit nieuwe project van Luca Boni, Marco Ristori. Op eerste gezicht ziet het er mooi uit! Origineel niet en afgaande op vorige films kunnen ze wel alles mooi in beeld brengen maar falen ze met scripts die te dom voor woorden zijn.

avatar van Daan258

Daan258

Hoop dat dit wat gaat worden. Ben niet weg van de poster maar het verhaal klinkt wel geinig.

Ik hoop dat ze er in ieder geval een mooie 70's sfeer kunnen neerzetten.

avatar van MishimaH

MishimaH

Beter goed gejat dan slecht verzonnen laten we maar zeggen.

avatar van TZ1984

TZ1984

Ik zal deze vanavond (ja, Oudejaarsavond!) eens even kijken! Gaat voor alle programma's op tv.... dat zegt wel wat, denk ik..... #filmverslaafd.....;-)