• 9.372.898 stemmen

Genre: Horror / Mystery

Geregisseerd door: Robert Legato

Met onder meer: Chace Crawford, Eliza Dushku en Robert Patrick

Plot Eloise

"The creepiest and most haunted place in US!"

Vier vrienden begeven zich naar een verlaten instituut en breken er in. Ze gaan er op zoek naar een overlijdensakte, zodat ze vervolgens een grote erfenis kunnen opstrijken. Eenmaal aangekomen worden de vrienden geconfronteerd met de nare geschiedenis van het instituut en hun eigen verleden.

Pia Carter

Detective Frazer

Nurse (onvermeld)

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Eliza Dushku is voor mij de reden om deze film te gaan kijken. Verder oogt het als een standaard B-prent.

avatar van tattoobob

tattoobob

Ben benieuwd...lijkt mij inderdaad eentje onder het gemiddelde.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Tjonge jongen wat een origineel verhaal zeg

avatar van Antonev

Antonev

Klinkt qua setting een beetje als Session 9. Ben benieuwd wat dit gaat brengen, de trailer ziet er cheap uit en ik gok dat er veel jump scares inzitten.

avatar van apolicum

apolicum

De T-1000 is ook niet meer wat hij geweest is Lijkt op een oud vrouwtje op de poster!

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Dat Eliza Dushku en Robert Patrick hun gezichten leenden voor deze Z-flick.

Ik vind het gegeven van haunted asylums wel een mooi concept voor een horrorfilm.

Ik moet alleen nog steeds de eerste film uit deze categorie zien die ik echt goed vind.

Op de een of andere manier zijn er nou eenmaal geen films met een wat hoger budget van deze categorie.

Maar nu over de film zelf: het acteerwerk is niet om over naar huis te schrijven.

Verder zijn er behoorlijk wat flashbacks die ze hier en daar ook wat duidelijker hebben aangegeven door ze in zwart-wit te vertonen.

Het zorgt alleen voor een nogal apart plot, waarbij je als kijker lang niet op alles antwoord krijgt.

Sommige van de dingen die ze met 'de patiënten' deden waren dan wel weer gruwelijk, maar de slechte make-up fx doen de kracht daarvan grotendeels weer teniet.

Al met al gewoon een slecht begin van 2017 als horrorjaar. Ik mag hopen dat er toch wel wat beters op de markt verschijnt in dit jaar.

avatar van @Noorderwijk

@Noorderwijk

Bovenstaand iets te negatief. Had beter gekund maar toch geen bagger of zo.

Ik vond het aparte plot wel duidelijk. Net geen voldoende. Ben benieuwd naar andere meningen.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Prima locatie voor een horror zo'n psychiatrisch ziekenhuis. De film is voor een deel ook geschoten in Eloise. Ook het acteerwerk was degelijk. Tot zover het goede aan de film.

Het plot hangt namelijk van te veel toevalligheden aan elkaar, zelfs voor een horrorfilm. Daarnaast wil de film maar niet spannend of eng worden. De vele flashbacks naar vroeger maken het er niet beter op. Ik heb ze zeker slechter gezien, maar het wordt allemaal te gemakzuchtig gebracht en er zitten weinig elementen in de film die we nog niet eerder gezien hebben.