Genre: Actie / Komedie
Geregisseerd door: Kevin Elders
Met onder meer: Dennis Rodman, Dane Cook en John Pinette
Plot Simon Sez
"It Ain't Over 'Til..."
Claire, de dochter van een software-gigant wordt gekidnapt en privé-detective Nick moet haar bevrijden. Hij vraagt een oude vriend, agent Simon om hulp. Ze raken verwikkeld in een gevaarlijk spel en breken ondertussen iedere mogelijk wet, op zoek naar de ontvoerde Claire.
Simon
Michael Gabrielli
Ashton
Xin Xin (Bodyguard)
bioscoopzaal
Dit was ruk 'beyond belief'. Slechter dan Van Damme op z'n slechtst ... je moet het echt zien om te geloven.
Sjan
Echt un phatte actiefilm!! oh nee, waardeloos. De stukken die 'grappig' bedoeld zijn, zijn absoluut niet om te lachen en sommige acteurs zijn gewoonweg zwaar irritant. Dieptepunt is de scene waar de motor in de tunnel een rondje rijdt en de neppe eindontploffing met het nog neppere vuur dat daarop volgt...1*
Quentin
Nog nooit zo slecht gezien, maar erg erg grappig vooral op een feestje en wat pilsjes!
Pieter Montana
Alleen die 1ste 5 minuten al.Heb hem al vroegtijdig afgezet.ZOOOOOOOOO SLECHT
sinterklaas
Misschien is de film wel heeeel slecht maar op sommige momenten kan ie wel vermakelijk zijn als je je verstand op nul zet
2,0
sinterklaas
Bij Bart Smit gekocht voor 3 euro en gister gekeken, vond hem nog steeds wel redelijk. Ok verhaal slaat nergens op en het bevat slechte acteurs. Maar ik vond het wel nog vermakelijk. Gewoon verstand op nul zetten en kijken maar.
Verhoog mijn stem naar: 2,5*
Theatertje
Hier kan ik beslist over zeggen dat het bucht is. En dat niet alleen: er zitten massa's foutjes in deze film, en de grootste fout is dat er het ene moment schapen zijn, de volgende scène niet en de scène daarop weer wel. Dit is een film die gemist mag worden.
martlybra
Wat een pokke film! Waarschijnlijk de meest slechte film die ik ooit heb gezien..
Ik hoop dat hij nog een paar keer op TV komt en dan direct de flop 100 in gaat..
Simon Sez, tsss..
roytubbergen
haha dit is echt te zielig voor woorden. je lacht gewoon omdat het zooooooow slecht is dit. die kerel kan beter gaan basketballen. ik kan mij hier gewoon kwaad om maken dat zoiets gemaakt wordt. wat een diepe ellende. deze film is niet eens een plaats waard op deze site. DRAMA
0 sterren als dat kon
Kraay
pff kansloze film en de slechtste special effects die ik ooit ben tegengekomen
aburex
Aktie-komedie die soms wel grappig is als je je verstand op nul zet. De stuntelige Nick (Dane Cook) vond ik wel grappig. Dennis Rodman kan echter beter basket spelen dan acteren. Al bij al is de film nog zo slecht niet als je van actie met daarin humor verweven houdt. Slechtste film ooit? Ik heb daar mijn bedenkingen over. Maar ieder zijn mening.
cm_punk
Nepper dan nep bestaat niet, maar deze film bewijst dat het toch nepper kan!
hel1
Simon Sez, tsss..
Dit is dat moment... Vanavond op tv

Netflix-hit 'Finding Her Edge' zeker van een tweede seizoen

Het aankomende derde seizoen van 'Knokke Off' krijgt een eerste teaser

You Got Served
Drama / Muziek, 2004