• 9.378.558 stemmen

Met onder meer: Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt en Bill Murray

Releasedatum: 19 augustus 2004

• meJane Bekijk via meJane

Plot Garfield

"Get ready for frisky business."

Garfields baasje Jon zet Garfields perfecte leventje op zijn kop als hij de domme hond Odie in huis haalt. Garfield heeft vanaf dat moment slechts één levensdoel: Odie uit zijn huis en zijn leven. Wanneer Odie echter ontvoerd wordt door een hondentrainer heeft Garfield toch wel medelijden met hem en komt in actie.

Garfield (stemrol)

Spanky (stemrol)

Arlene (stemrol)

Louis (stemrol)

Persnikitty (stemrol)

avatar van ingeborg

ingeborg

hele leuke film hoop dat er meer van komen

avatar van J.Bell

J.Bell

Ziet er lekker nep uit, en ik vond het ook langdradig. ik heb de nederlandse versie gezien, samen met mijn broertje. Ik vond beau van erven dorens wel lachen als de stem van Garfield.

Maar voor de rest een vervelend filmpje die ik niet weer hoef te zien.

avatar van IcU

IcU

Dat ook matig succesvolle films tegenwoordig volop gebruikt worden voor de recycle-machine was al eerder bekend. Een paar weken terug meldt Variety dat ook van Garfield een vervolg zal worden gemaakt.

20th Century Fox heeft Tim Hill aangesteld als regisseur voor een vervolg op de film uit 2004. Hill regisseerde eerder Max Keebel's Big Move, Muppets in Space en schreef mee aan de SpongeBob film. Garfield 2 staat gepland voor juli 2006.

avatar van MasterMind

MasterMind

Als kattenliefhebber kon ik het niet laten deze film te kopen toen ik hem voor een zacht prijsje kon aanschaffen (tegen beter weten in want ik had al veel negatieve recensies gelezen). Hij viel me toch wat tegen. De enige reden die ik kan verzinnen om deze DVD nog een keer op te zetten is om die scene waar Odie en Garfield samen staan te dansen weer te zien... god dat vond ik zo hilarisch!

avatar van morpheus

morpheus

Bill Murray als Garfield is uiteraard een goeie zet van de makers, het levert de beste momenten van de film op. Helaas is er weinig om voor te juichen, alle ingredienten die potentieel een goede film maken ontbreken namelijk in Garfield the movie. Als u kinderen heeft dan zullen deze vast genieten maar als volwassene is in filmversie van Garfields leven bar weinig te beleven. Oh nouja Jennifer Love Hewitt dan misschien

*1/2

avatar van gekke soip

gekke soip

hele leuke film ik hoop dat er een vervolg op komt 3*

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

leuke film! kom er net achter dat Jennifer Love Hewitt uit I Know What You Did Last Summer erin zit! 4,5* X!nk, mijn favoriete groep heeft hiervoor een liedje gemaakt, snap niet dat ze Jim en die Charly van GTST de 'sterren' van Garfield noemen! want dat zijn ze niet! dat zijn de acteurs & actrices & x!nk toch?! want X!nk heeft de soundtrack gemaakt

avatar van theresia

theresia

hele leuke garfield hebben ze gemaakt, over de film zeg is het eigenlijk een standaard verhaal. Maar zijn gezicht hoe hij beweegt schitterend hoe ze dat hebben gemaakt

avatar van Remmmie

Remmmie

Haha........leuke family film.......het is dat me schoon zussie er fan van is anders had ik em waarschijnlijk niet gekeken.....leuke special effects met de kat.......zijn buik en idd hoe hij beweegt is super gemaakt, ik had niet geweten dat ik van zo'n film kon genieten.......daarom van mijn schoonzussie en moi toch een ***5***

avatar van archer

archer

mmmm zooo goed is de garfield humor uit de strips al niet, en ik vind dat die humor nogal dom overkomt in een film 2,5*

avatar van Poisonthewell

Poisonthewell

Bar slechte film. Had niet anders verwacht, maar ja, JLH zit erin he? En die kan in mijn ogen niks fout doen, dus toch maar even gekeken. Haar rolletje is overigens veel te klein en onbetekenend. Bill Murray is samen met DeNiro mijn favoriete acteur, maar stemmenwerk is absoluut niet zijn ding. Hij klinkt echt afgeraffeld en verveeld. Het enige goede wat ik over de film kan zeggen is dat ie gelukkig niet langer dan 70 minuten duurt. De plot is typisch en onleuk, de bad guy is zelfs voor een kinderfilm als deze toch echt te belachelijk en karikaturistisch (is dat een woord?) voor woorden. Ik geef een 1,5*. En Love, je bent een van de mooiste en meest charmante actrices van de afgelopen tien jaar. Wil je in hemelsnaam eens een keer een goede film uitzoeken?

bioscoopzaal schreef:

Mooie artwork, al kan ik me niet voorstellen dan de live-action Garfield-film de moeite zal worden ... ik heb al visioenen van een "Scooby-Doo"-achtig schetenfestijn.

mooie film

goede film.. grappig voor de kleine kinderen (mijn broertje)

avatar van Purmerend

Purmerend

Tot het moment dat die hond in huis kwam, met die opmerkingen van Garfield, ging de film nog wel. Maar daarna was het drie keer niks.

avatar van as

as

Garfield 2:

Bill Murray is in negotiations to reprise his role as the voice of Garfield in 20th Century Fox's sequel "Garfield 2" says The Hollywood Reporter.

Breckin Meyer and Jennifer Love Hewitt have signed on to return, though Hewitt's role will be reduced because she is filming the upcoming CBS series "Ghost Whisperer."

Lucy Davis and Billy Connolly also are joining. Davis will play animal lover Abby Westminster, a fashionable professional who has been brought in to try and trap Lord Dargis (Connelly) into revealing his evil plans.

"Garfield 2," which will be directed by Tim Hill, is aiming for a Summer 2006 release.

avatar van Charmed_2005

Charmed_2005

Leuke film, ik vond de film wel wat te kort. 3.5*

avatar van seth gecko

seth gecko

ik heb deze gezien met het dochtertje van mijn vriendin en in dat opzicht is de film bijna perfect te noemen.

ok,als verfilming van de strip schiet het te kort en is het te braaf,maar het garfieldpersonage heeft gelukkig zelfs in deze kinderfilm nog veel in zijn mars en genoeg plezant stoute trekjes.

het is allemaal braaf entertainment voor kinderen maar in de wereld van de kinderfilm is dit zeker een erg genietbare film om te bekijken.

3***

avatar van Waku

Waku

Leuke animatie.

De cynische humor maakt Garfield leuk voor een breder publiek.

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Gewoon een aangename film met wat oppervlakkige humor en een redelijke Jenifer Love Hewitt. Niks nieuws, wel boeiend 3*

avatar van Anakin01

Anakin01

Ja, heb net ook gezien dat er een tweede komt!

Had de poster, wel een andere al op impa gezien:

www.impawards.com/2006/garfield_a_tail_of_two_kitties.html

Vind ik persoonlijke betere poster.

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Verhaal is net als bij Stuart Little, maar desalniettemin is de film wel grappig en vond ik de film ook niet vervelen. 3*

avatar van vincentclaesen

vincentclaesen

Heel slecht film, Garfield komt niet realistisch over. Deel 2 zal ook wel slecht zijn zeker

1 *

avatar van film_kaza

film_kaza

ik vond deze film wel leuk. alleen er was iets mis met onze dvd speler dus viel hij soms uit en moesten hem maar op een andere manier kijken.

maar ik geef hem 3,5 sterren

Ja ik ook,,

avatar van kooppie

kooppie

Hele leuke film.

Echt een aanrader, vooral met kids!

avatar van otherfool

otherfool

Voor wie dacht dat een strip met 3 tekeningetjes niet verfilmd kon worden... jullie hadden gelijk!

Saai en niet leuk, dit onding doet de geweldige cartoon bepaald geen recht. Hewitt hoort natuurlijk helemaal geen oog te hebben voor Meyer en Garfield hoort alleen maar te liggen en te eten. Onbegrijpelijk dat dit zo is veranderd.

Eigenlijk gewoonweg onbegrijpelijk dat dit is gemaakt. En dan komt er ook nog een 2e deel...

Flauwe flop. 1*.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Ik was een korte tijd fan van de strips, eigenlijk zolang de voorraad strekte bij de bibliotheek, en ik heb er erg veel van genoten. De droogheid die Garfield had was hilarisch. Helaas is diezelfde humor niet terug te vinden in de film. Tot mijn spijt heb ik hem in het Nederlands gezien en heb ik stemmen van Bill Murray en Debra Messing moeten missen, in plaats daarvan kregen we Beau van Erven Dorens en Lieke van Lexmond. Ook niet slecht, maar waarschijnlijk was het leuker geweest als Murray Garfield had ingesproken.

Daarbij was Garfield veel te actief. Het verhaal ging wel, maar het was een beetje cliché en zeker niet speciaal. Hij was leuk, maar zelfs 'Cats en Dogs' was beter. De film bood geen vermaak en is daarom eigenlijk op alle vlakken mislukt. De animatie is niet geweldig, maar ook niet storend en eigenlijk vraag ik me af of er wel een betere versie van de film had kunnen bestaan.

2.5

avatar van wytskuhh

wytskuhh

ik vind de de stripjes van garfield zo lachwekkend

dan was deze film maar een slap aftreksel ervan

avatar van spettertje

spettertje

vond zelf de film erg leuk

heb hem nu wel zo,n 100x gezien hahaha

komt door dochtertj lief (4 jaar) die is verslaaft aan deze film

ligt helemaal dubbel van het lachen

dus dze film valt bij mama en dochter helemaal in de smaak

deze krijgt van mij een dikke 4*

avatar van *Lise

*Lise

Een beetje teleurstellend, naar mijn mening. Flauwe grappen, nogal simpel verhaal. Maar waarschijnlijk best wel genietbaar voor kinderen, en meer moet dat niet zijn geloof ik 2,5*