• 9.373.522 stemmen

Geregisseerd door: Jon Knautz en Trevor Matthews

Met onder meer: Ali Cobrin, Adam DiMarco en Slaine

Plot GirlHouse

"Enjoy the show."

Kylie probeert wat extra geld te verdienen en vestigt zich om die reden in een huis dat video-content voor een 18+ website verzorgt. Maar een gestoorde fan hackt de site om de locatie van de woning te achterhalen. Kylie komt terecht in een gevecht om haar leven.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Ben benieuwd.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Idem dito getatoeëerde Bob, dit kan wel eens wat gaan worden.

HALVE TAMME. schreef:

Idem dito getatoeëerde Bob, dit kan wel eens wat gaan worden.

Ik zal hem snel eens gaan bekijken

tattoobob

Leuke dames.....vooral de hoofdrolspeelster en het mevrouwtje uit het verre oosten....maar dat ter zijde.

Verder een erg voorspelbare film waar nergens iets nieuws uit de hoed getoverd word.

Sommige gore stukjes zijn leuk en ziet er goed uit....maar het zijn er wat mij betreft te weinig.

En niet een hele vervelende film om naar te kijken omdat we simpelweg veel erger gezien hebben.......maar nog steeds niet voldoende.

avatar van speliz

speliz

begon heel goed, einde was wat minder...Mooie vrouwtjes....

avatar van Theunissen

Niet meer dan een dertien in een dozijn horrorfilm (een pure slasher), die vanwege de fraaie vrouwen (velen ook bloot te bewonderen) en de laatste 30 minuten nog het kijken waard is.

De film begint nog wel leuk en aardig met de twee meisjes die een ietwat corpulente jongen (waar het verhaal ook om draait) plagen. Daarna wordt het helaas bijna een uur lang een saaie en flauwe bedoeling (alleen de blote vrouwen zijn dan interessant), waarna de film opeens omslaat naar een soort van Michael Myers (Halloween) einde en dat gedurende 30 minuten lang. Dat gedeelte was nog wel aardig en de gestoorde fan "Loverboy" (gespeeld door Slaine) ging soms lekker bruut te keer zoals Michael Myers dat ook altijd deed. Sterker nog, sommige elementen heeft men zelfs letterlijk uit de Halloween films overgenomen zoals het gedeelte in de sauna, het dragen van een masker en het eigenlijk niet praten van de moordenaar. De vrij onbekende cast is net zoals de film dertien in een dozijn, waarbij hoofdrolspeelster Ali Cobrin (in de rol van Kylie Atkins) er wel wezen mocht. Helaas is zij wel niet bloot te bewonderen en wil je haar toch eens bloot zien, dan moet je kijken naar de komische film "American Reunion (2012)".

Al met al niet meer dan leuk om eens gezien te hebben.

avatar van John Milton

John Milton

Behoorlijk schatplichtig aan een aantal voorgangers, als ik de trailer zo zie

avatar van blurp194

blurp194

Het begin is wat flauw en dreigt af en toe in moralisme te ontaarden. Maar dat neemt een draai eens Loverboy losgaat, en van dan af is het een soort teen slasher. Niet heel bijzonder in dat aspect, maar de vele mooie meiden maken een hoop goed. Mooi camerawerk, zou het commentaar in m'n ouwe studentenflat geweest zijn.

avatar van schumacher

schumacher

Vond hem nog goed, als man zijnde toch verplicht om te blijven kijken e .

Mooie dames en als loverboy in form geraakt is het toch fun .

avatar van joolstein

joolstein

Het begin was redelijk sterk. Daarna is het net als bij de dames ��weinig aan! Er komen veel zeer mooie vrouwen lichamen in voor. ��lekker! Daar ging me hart zelfs harder van kloppen dan van de moorden. In het laatste half uur gaat loverboy dan los. Helaas gebeurd dat allemaal veel te snel en te standaard.

De beste kill deed ie ook niet zelf! Dat is wanneer het mooie blondje in haar spannende rode lingerie een plastic zak over haar eigen hoofd trek

avatar van rcuppen79

rcuppen79

GirlHouse is een weinig originele ‘slasher’, die zo’n beetje elk platgetreden pad wel bewandelt. Dit is het regiedebuut van Trevor Matthews, die voorheen vooral als acteur te zien was in horrorfilms. Helaas weet hij geen stempel op het genre te drukken en GirlHouse is een film die je alweer vergeten bent, zodra de aftiteling begint te lopen. De moorden zijn te standaard en ook de moordenaar heeft teveel weg van andere griezels zoals Michael Myers of Leatherface. De dames in de film mogen er wel wezen en maken deze film nog enigszins het bekijken waard.

Geschikt voor fans van het genre, maar de rest kan beter een oude klassieker kijken, want GirlHouse is vooral een standaard horrorwerkje.

avatar van Waku

Waku

Eerste 45 minuten lekker meegluren in de kamers van "Girlhouse"

Daarna begint een eveneens genietbare goede oude slasher genre.

Eng wordt het nergens, schrikken doe je geen moment.

Maar het is gewoon een plezierige griezel film.

avatar van Daan258

Daan258

Slecht slasher filmpje.

Het eerste uur is echt doodsaai, gebeurt helemaal niks en erg veel onnodige scene's wat niks toevoegt aan de film. Het laatste half uur wanneer de killer pas eindelijk te werk gaat hoop je dat het tempo en het niveau en beetje opgehoogd word, maar helaas stelt dat ook niks voor.

Geen leuke kills, geen gore al met al best saai.

Enige kleine pluspuntje was het masker van de killer, deed me een beetje denken aan één van de killers in House Of Wax

Ik zou zeggen lekker overslaan dit filmpje.

avatar van duffs

duffs

vermaakelijke film met een gave killer die iets weg heeft van the texas chainsaw killer niks vernieuwends maar wel een dikke 6 hoor extra plus zijn de vele mooie vrouwen en grote tieten waarbij zelfs ook nog aardig bij geacteerd werdt door deze dames

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Ik vond dit helemaal geen onaardige film en vind de score hier dan ook best wel laag. Mag heus wel gemiddeld tegen de drie sterren aanzitten, hoor, wat mij betreft dan. OK, het is natuurlijk allemaal verre van origineel, maar er wordt redelijk tot goed in geacteerd, de killer is OK, de muziek is prima in orde, het camerawerk ook en het script... Ach... Het mag omdat het een horror / thriller is. Het enige wat ik zelf nog wat heftiger aan had gepakt waren de moorden an sich. Die hadden best wel wat pittiger gemogen. Ik heb me prima vermaakt met deze film, dus vandaar: 3 *

avatar van Barry83

Barry83

Nee als liefhebber van dit genre kon deze film me toch echt niet bekoren. Eerste uur is doodsaai, als je kijkers wilt trekken met bloot doe het dan ook goed (niet te letterlijk nemen )

Verder te weinig leuke kills en het gore is nauwelijks aanwezig. Jammer.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Komt langzaam op gang maar heeft dan wel wat. Ook heel wat minder cliche's als veel andere in dit genre, zoals vriendje redt vriendinnetje. Voldoende.

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

schrijf dit bericht terwijl de film bijna is afgelopen.ben een leifhebber van het genre,maar nee,,

gebrek aan "horror"humor. weinig gore.niet spannend.

alleen het idee is redelijk origineel,maar blijkbaar niet goed uitgewerkt.

jammer joh.

avatar van DutchTakeshiro

DutchTakeshiro

Middelmatige film die een dosis vrouwelijk schoon en ontblote borsten heeft. GirlHouse is een generieke slasher met een erotisch tintje. De film doet op momenten denken aan Halloween en Friday the 13th. De film is absoluut niet origineel maar heeft wel een enigszins uitgedacht verhaal. Naast vrouwen doet GirlHouse nog iets anders goed: de film heeft een aantal amusante moorden. Belangrijk in een horrorfilm die enigszins aan de verwachtingen wil voldoen: brute moorden met een snufje smerigheid. GirlHouse slaagt hierin.

Het mag wel duidelijk zijn wie het publiek voornamelijk is van deze film: mannen. Zo blijken mooie vrouwen op het witte doek onweerstaanbaar te zijn. De vrouwen en het nodige bloot was voor mij in ieder geval de drijfveer om deze film te kijken. Ali Cobrin is een mooie vrouw die ook nog een beetje weet te acteren. Ze heeft een fijne glimlach en een open gezicht. Ze moet het in deze film voornamelijk van haar looks hebben maar ze doet acteert echt niet slecht. Chasty Ballesteros is duidelijk mijn oogappeltje, gele koorts hé.

Verstand op nul filmpje die ruim een kwartier te lang duurt. Het begin van de film is een beetje saai en de kijker moet geduldig wachten op de eerste moord. Kwalitatief ziet de film er goed uit en doet het in eerste instantie niet echt denken aan een slechte B film. Zonder het vrouwelijke schoon en de leuk verzonnen moorden zou deze film rampzalig slecht zijn geweest. Ik heb meer dan genoeg mooie ronde vormen en afgetrainde lijven gezien en dat heeft ervoor gezorgd dat ik geen slechte filmavond heb gehad.

avatar van Spetie

Slow-chat en offtopic verwijderd.

avatar van Y4kuzi

Y4kuzi

Even een vraagje; waarom typen de mensen in de film Duits terwijl ze allemaal Engels spreken?

avatar van tsa_tsa

tsa_tsa

Tja, ik hou nou eenmaal van dit soort eenvoudige films waarbij je lekker niet hoeft na te denken.

Ruim voldoende voor mij!

avatar van perceived

perceived

Y4kuzi schreef:

Haha goede opmerking. Mij is het niet opgevallen, maar daar zal vast een reden voor zijn. Ben nu eigenlijk wel benieuwd... Iemand?

avatar van MeteoraXV

MeteoraXV

hahaha leuke film heel spannend een vervolg zou niet verkeerd zijn

avatar van Kondoro

Kondoro

GirlHouse

Ik denk dat GirlHouse een mooi voorbeeld is van een goede B-Film die nog lang niet zo saai is. Mooie meisjes dat is nooit niet verkeerd natuurlijk en dat hoef je ook niet te missen uiteraard en, kwa actie is er ook niks mis. Ik moet dan wel eerlijk toegeven dat ik een ander beeld bij GirlHouse heb gehad. Ik dacht aan een saaie en vooral niet leuke film die heel simpel in elkaar was gezet maar, achteraf blijkt de helft maar waar te zijn en dat is misschien hard gezegd maar ik vond het op sommige delen toch simpel in elkaar was gezet. Namelijk, het ging er namelijk wel rap door en de moorden waren soms een beetje simpel maar die met de dildo vond ik gewoon geniaal. Het verhaal was wel geinig om te volgen en, het concept was ook prima in elkaar gezet dus het verveeld niet op en top. Veel mooie meiden en ook aardig wat naaktheid met een paar goede slashers en zo af en toe brute moorden maken er toch een goede horror / thriller film van die prima te kijken is (zelfs mijn moeder heeft mee gekeken ).

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Kon deze zeker pruimen, film verveelde geen seconde, lekkere grietjes, ne psycho...8/10

avatar van alexspyforever

alexspyforever

Ik ben het eens met joolstein de opbouw was eigenlijk interessanter dan de moorden zelf die erg clichématig verliepen volgens de patronen van een slasher. Je weet al lang op voorhand wie de final girl zal zijn dat is eigenlijk al duidelijk als blijkt dat men steeds gekkere camerastandpunten opzoekt om maar geen streepje bloot te tonen van protagoniste Ali Cobrin. Sex en naakt betekent meestal een pijnlijke dood.. Was wel eens iets anders zo een setting met webcams van een pornosite. Maar er werd veel gejat van andere slashers zoals een killer met een masker. Ook de hoeveelheid naakt was gezien de thematiek nu ook niet geweldig. Ondanks 100 minuten slaagde de film me ook weinig binding met de karakters te doen krijgen. Eigenlijk vond ik de openingsscène met de kinderen nog het beste.

avatar van wibro

wibro

De sterkste scène vond ik die van in het begin toen we een flashback kregen te zien naar het jaar 1988 met de twee pesterige meisjes en de jonge loverboy. Het volgende uur dat zich afspeelde in het girlhouse vond ik daarentegen oersaai. Het laatste half uur toen de loverboy verscheen was dan weer spannend maar had toch niets nieuws onder de zon. We hebben dat soort slasher scènes al in tig andere horrorfilms gezien. Een filmpje dus om toch maar weer snel te vergeten dit Girlhouse.

avatar van Elchapo

Elchapo

• 1925 stemmen

Best te pruimen film over een zwaar sexueel gefrustreerde vetzak die wat leuke dames komt slashen in een webcam huis.3 stars.

avatar van Shadowed

Shadowed

Mwa.

Slasher verpakt in een nogal aparte omgeving, eentje die ik nog nooit eerder heb gezien. GirlHouse speelt zich namelijk af in een huis waar dames uit de kleren gaan voor het digitale publiek. De films in deze lijn zullen er vast wel zijn, maar ik heb zoiets als dit nog nooit eerder gezien. Opzicht wel grappig, zo zie je nog iets nieuws in een uitgekauwd genre.

Jammer dat de film de meeste kracht uit het concept trekt. De opening is redelijk grauw, maar de film neemt een andere toon aan na de eerste 10 minuten. De setting die ik eerder heb benoemd weet voor een tijdje te werken. Daarna begint de film toch wel echt in saaiheid te vervallen, en duurt het lang voordat de slasher echt opgang komt.

Diegene die ook kijken voor de nudity komen bedrogen uit. Je zou denken dat dit soort films volledig door het lint gaan met nudity, maar Knautz houdt het meeste veilig buiten beeld. Wat zoom-ins op lichaamsdelen zal je zien, maar niks expliciets. Ik vind dit persoonlijk juist fijner, maar ik kan begrijpen dat het publiek dat er speciaal voor kijkt het niet geweldig gaat vinden.

De film duurt best lang voor zo'n simpele opzet en beperkt de maatschappijkritiek tot enkel een aantal scenes. GirlHouse probeert een mix te zijn tussen horror, thriller, drama, romantiek en komedie maar weet er geen enkele echt goed uit te werken. De enige factor die wel heel goed werkt is de rol van de moordenaar, geweldig ingevuld door Slaine.

De derde act, waar het moorden begint, kent enkele gemene kills maar het bloedvergieten blijft wel veilig gebracht worden. Visueel wordt alles keurig gebracht met prima cinematografie en aardige filters, maar verder viel deze film me tegen. Voor zo'n concept speelt Knautz de kaarten te veilig en dat gaat toch wel af van de ervaring. Als vermaak werkt het, maar daar houdt het ook weer zo'n beetje op.

avatar van mrkos

mrkos

Girlhouse

Dit was best een leuke slasher! Best een unieke setting ook. Paar mooie vrouwen in een huis met webcams en een psycho met een teer zieltje die maar even gekwetst hoeft te worden en je hebt de poppen aan het dansen. Voor oscar-waardige acteerprestaties hoef je deze film niet te kijken, dat was echt niet best, maar de gore was redelijk goed in beeld gebracht. Als je van slasher films houdt waarbij het verhaal/acteren je niet zoveel boeit, dan is deze zeker het kijken waard.

avatar van Noodless

Noodless

Gezien de originele setting , de openingsscène met de kinderen, een paar knappe dames, het vlotte verloop, de aardige gore met een paar brute kills en wat naaktheid mag je deze simpele horrorfilm toch wat boven het gemiddelde plaatsen. De psychotische killer weet niet zo te boeien, maar zijn snelle brute handelingen geven hem wel iets onvoorspelbaars mee. Het hoofdpersonage Kylie ( Ali Cobrin ) is een aantrekkelijke dame die voortdurend op een voorzichtige wijze gefilmd wordt dat ze toch net niet naakt voor de camera staat. Soms op wel heel rare camerastandpunten, zelfs een beetje flauw gezien het concept van de film. Maar ach daar zijn nog andere dames die je wel naakt kunt zien die zich inschrijven voor een video-content van een 18+ website. Lijkt me ook een beetje logisch gezien het concept. Zo zie je de blonde Devon (Alyson Bath), Heather ( Elysia Rotaru), de ginger Mia

(Nicole Arianna Fox) en de sensuele Janet (Chasty Ballesteros) naakt voorbijkomen. De mooie Anna (Zuleyka Silver) en Kat (Alice Hunter) blijven helaas ook wat op de achtergrond. De horrorprent heeft een paar leuke kills en kijkt vlot weg voor een amusant filmavondje. Meer dan gemiddeld, maar 3,5* zou dan weer wat overdreven zijn. Dus 6,5/10