• 9.378.558 stemmen

The Hateful Eight (2015)

Western / Mystery | 168 minuten / 187 minuten (roadshow editie - incl. 12 minuten pauze) / 210 minuten (extended version)

Genre: Western / Mystery

Speelduur: 168 minuten / 187 minuten (roadshow editie - incl. 12 minuten pauze) / 210 minuten (extended version)

Alternatieve titels: The Hateful 8 / The Hateful Eight - Extended Version

Geregisseerd door: Quentin Tarantino

Met onder meer: Samuel L. Jackson, Kurt Russell en Jennifer Jason Leigh

Gesproken taal: Spaans en Engels

Releasedatum: 7 januari 2016

Plot The Hateful Eight

"No one comes up here without a damn good reason."

Wyoming, enkele jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog. Premiejager John Ruth is met een voortvluchtige, Daisy Domergue genaamd, op weg naar een dorpje dat luistert naar de naam Red Rock om haar voor het gerecht te slepen. Onderweg komen ze twee mannen tegen, ex-majoor en berucht premiejager Marquis Warren en Chris Mannix, een zuiderling die beweert de nieuwe sheriff van het dorp te zijn. Vanwege een hevige sneeuwstorm worden ze gedwongen te schuilen in ‘Minnie’s Haberdashery’, een tussenstop die zich bevindt op een bergpas.

Major Marquis Warren

O. B. Jackson

avatar van Brix

Brix

• 19684 berichten

Van de trailer kan ik niet warm worden

De enige reden om de film te gaan zien (tot nu toe) is Kurt Russell.

avatar van DiDa

DiDa

Cool nieuw interview met Quentin Tarantino:

In Conversation With Quentin Tarantino -- Vulture

avatar van N811

N811

dat gaat weer heerlijk worden.

avatar van Gish

Gish

Je weet gewoon dat dit goed gaat worden, Tarantino is altijd scherp als een mes.

2016 gaat geweldig van start.

avatar van Mr-Mcmovie

Mr-Mcmovie

Lijkt fantastisch allemaal !

Laat maar komen !!

avatar van Lewis-06

Lewis-06

ziet er zeer oninteressant uit.

avatar van Cikx

Cikx

Verwacht hier juist enorm veel van. Ben toch wel een groot Tarantino fan en ondanks dat ik geen western liefhebber ben ga ik bij de vergelijkingen met Reservoir Dogs en Django toch wel watertanden.

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

Jeeeeeeeeh een nieuwe western van Tarantino, en goede acteurs als Russel. COOOLLL!

avatar van Antonev

Antonev

Als dit net zo goed gaat uitpakken als Django Unchained, dan staat ons nog heel wat moois te wachten! Ik vind, als western liefhebber, dat we de afgelopen jaren best aardig verwend zijn met best goede westerns. Op Django Unchained na waren het helaas geen films die er echt duidelijk met kop en schouders bovenuit staken. Hoop weer eens op een flinke knaller.

Voor mensen die, terwijl we op deze film wachten, willen genieten van goede moderne westerns kan ik de volgende films aanraden:

Das Finstere Tal

The Homesman

Slow West

True Grit

avatar van Brix

Brix

• 19684 berichten

Antonev

+ The Salvation (de enige recentere western die ik écht goed vind)

avatar van Antonev

Brix schreef:

Antonev

+ The Salvation (de enige recentere western die ik écht goed vind)

Inderdaad! Mads Mikkelsen speelt fantastisch in The Salvation!

avatar van mikey

mikey

De Usa politie wil deze film boycotten omdat tarantino meeliep in een mars tegen politiegeweld. Aldus de metro van vandaag.

John Milton

Dat speelt al enige dagen inderdaad. Laat ze lekker. Zowat alle reacties op die oproep tot boycot die ik las, waren afkeurend. In plaats van inhoudelijk te reageren op daadwerkelijk geweld door politie, wijzen ze op fictief geweld in films. Alsof je dan geen recht van spreken hebt en die 'aanklacht' opeens komt te vervallen. Een beetje zielig.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Trailer geeft veel te veel weg lijkt 't. Verder zie ik er nog niet veel bijzonders in, maar 't zal wel vermakelijk worden. Lijkt me een filmpje met veel wendingen. Tarantino lijkt ons meermaals op het verkeerde been te willen zetten aan de trailer te zien.

John Milton

ik ga geen trailers meer kijken in elk geval, ik zie de rest in de zaal wel!

Edit: kost me meer moeite dan ik dacht, hij wordt wel erg geteased in mijn newsfeed, mocking critics and the like. Must. Be. Strong!

de grunt

Ik weet het zo net nog niet met deze. Vind het wat clownesk overkomen (trailer wise). Hopelijk is de dalende trend vanaf Django niet permanent ingezet, want dan begint Quentin's suprematie toch echt aangetast te raken.

avatar van Mr.VS

Mr.VS

de grunt schreef:

Django was nou net zijn beste film van de afgelopen 10 jaar. Dus laat hem die stijgende lijn maar voortzetten

Mr.VS schreef:

Dan denk Ik denk dat jij je vingers kan aflikken met Quentin's nieuwe werk, want The Hateful Eight lijkt qua stijl erg op zijn broertje.

avatar van Jesseknick

Jesseknick

hopelijk is het action packed..... niet zoals inglourious wiens trailer me totaal op verkeerde been zette en ik een heel andere film verwachtte...

avatar van Cikx

Cikx

Jesseknick schreef:

Bij Tarantino moet je sowieso rekenen op vooral lange dialogen.

John Milton

Ik geloof dat ik geen enkele Tarantino als action packed zou omschrijven. Daar hoef je dus niet op te rekenen. Tenzij je verbaal, visueel en referentieel vuurwerk meetelt?

avatar van Jerom123

Jerom123

John Milton schreef:

Kill Bill en dan met name deel 1 zou je toch wel behoorlijk action packed kunnen noemen?

John Milton

Die wel het meeste van allemaal ja, maar ook dat zal je wellicht nog tegenvallen hoeveel minuten er daadwerkelijk actie in beeld is. Maar vergeleken met QT's andere films zou je die wel packed kunnen noemen. Zien we deel 1 en 2 als één film (wat ik meestal doe), dan is het alweer wat minder packed.

avatar van Jesseknick

Jesseknick

ik vond django wel vol actie zitten, Kill bill ook. Bij django alleen zat het middenstuk vol dialogen. Begin en eind zat vol kills.

avatar van movieonly

movieonly

Ik kan niet wachten , ik ga er van uit dat Quintin mij weer op een geweldige film trakteert.

avatar van bart007bond

bart007bond

Trailer gezien.

Lijkt me heel saai

8 mensen in 1 huis.

En dat meer dan 170 minuten.

Verlang echt naar de tijd van kill Bill.

bart007bond schreef:

Verlang echt naar de tijd van Kill Bill.

Hier nog een.

Mooie nieuwe poster.

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Mooi dat Madsen weer eens meedoet in een Tarantino epos.