• 9.380.120 stemmen

The Ring Two (2005)

Horror | 110 minuten / 128 minuten (unrated versie)

Genre: Horror

Speelduur: 110 minuten / 128 minuten (unrated versie)

Alternatieve titel: The Ring 2

Geregisseerd door: Hideo Nakata

Met onder meer: Naomi Watts, Simon Baker en David Dorfman

Releasedatum: 17 maart 2005

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime

Plot The Ring Two

"The dead don't sleep."

Rachel is met haar zoon Aidan naar Asheville verhuisd en werkt bij de plaatselijke krant. In de archieven ontdekt Rachel een moordzaak en het lijkt erop dat de zaak te maken heeft met de mysterieuze videoband. Dan wordt Aidan opgenomen in het ziekenhuis: bewusteloos, onderkoeld en vol blauwe plekken. Rachel denkt dat dit het werk is van Samara Morgan en ze gaat terug naar Seattle om dieper te graven in haar verleden.

Naomi Watts schreef:

Dat computer gezeik ook altijd.

nou ik vind wel dat het een deel van de sfeer wegneemt hoor, en alles ziet er daardoor veel minder eng uit.

ik kon me dan ook totaal niet inleven in die herten scene.

Naomi Watts

Ik had helemaal er geen problemen mee maar snap je standpunt wel. Alleen dat argument begint erg cliche te worden.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11922 berichten

Na het erg leuke deel één was dit een tegenvaller van de eerste orde. Leuk gedaan, maar gewoon helemaal niet verrassend meer. En die scenes met die herten waren overbodig en nep.

Grappige scene op de antiekmarkt met de banden van films Road Trip, Old School etc. (allemaal films van Dreamworks!)

agent smith

hoe is de unrated edition van the ring 2 eigenlijk?

ik heb gehoord dat die veel enger en beter is dan de bioscoop versie, als dat echt zo is ga ik hem zeker kopen

Naomi Watts

Dat was een fikse tegenvaller, er is op de dvd geen unrated versie te vinden terwijl DreamWorks dat wel gezegt had. We moeten het doen met deleted scenes.

Linn

Weer eens herzien en blijft gewoon een aardig opvolger van het eerste deel.

Toch nog niet zo heel slecht gedaan van Nakata dan?

Naomi Watts

Inderdaad Linn, ik moet mijn excuses aan jou richten. Al zou ik hem nooit een goede director vinden maar ik overdreef nogal door hem een fuck up te noemen.

Linn

Danku..maar waarom spant die man ineens zo samen met die Amerikaanse zooi? Hij gaat ook al een remake maken van The eye zag ik net...Ook mijn excuses voor jou want soms gedraagt hij zich als een fuck up Ook jij hebt wel gelijk

Naomi Watts

Ik vind dat ook erg zonde dat hij zich leent voor die Amerikaanse remakes. Zo verloochent hij zijn geloofwaardigheid en je moet natuurlijk nooit bijdragen aan verloedering van de Japanse originelen.

helemaal mee eens...al heb ik op de Amerikaanse ring niet zo veel aan te merken

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Amerikaanse versies van het eerste deel van deze en zeker die van The Grudge waren beter da de Japanse. Alleen maar vanwege het idee dat het artistieker is omdat het uit Japan komt gaat er bij mij niet in.

Betere budgetten, bij The Grudge een verbeterde en minder rommelig script, en betere cast.

Naomi Watts

The Ring was de eerste remake en beter dan het origineel en als het eenmalig zou zijn is het acceptabel maar dit wordt gewoon te triest voor woorden. Nu gaan ze elk mogelijke variant op films a la Ringu remaken, dieptriest.

The Ring was beter dan Ringu maar The Grudge was echt niet beter dan Ju-On.

Linn

Betere cast? bedoel je daar Sarah Michelle Gellar mee? want de rest van de cast in the grudge is vrijwel hetzelfde hoor iig Kayako Toshio en die man....Sarah michelle Gellar is een opvulling om het toch nog Amerikaans te maken en ik vond de Originele japanse Ju-on zeker wel beter..Ik hou van films waar nog wel iets te raden over blijft..in dit genre

helemaal mee eens...al heb ik op de Amerikaanse ring niet zo veel aan te merken

Ik ook niet, staat op 5* en hij was ook echt beter, komt niet door de aanwezigheid van Naomi ofzo.

Het was ook de eerste remake maar nu wordt het gewoon te triest voor woorden.

Dankjewel Naomi Watts!

avatar van pjotr

pjotr

SuperSideSwipe schreef:

Wat een onzin, dat is natuurlijk ook niet de reden waarom de Japanse versies beter zijn dan de remakes...

Naomi Watts

Enigste pluspunt aan The Grudge is dat ze Ryo (Odishon) gecast hadden.

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

tweede japanse deel heb ik niet gezien dus daar kan ik gaan comentaar op geven.

Maar ik heb echt geen idee waarom de Amrikaanse versie van The Grudge zo wordt ondergewaardeerd. Japanse versie had hetzelfde idee,

Maar in de Amerikaanse is het verhaallijn opgepoetst. Ik vond ook de Cast sterker. Ten opzichte van de meesten hier vond ik SMG het uitstekend doen. Ik zit echt te popelen om het Amerikaanse vervolg te zien. Ik ga verder geen Japanse delen meer kijken anders is de belevenis minder.

Linn

Ik vind dat in Japanse Films veel meer sfeer zit..maar de Amerikaanse ring vond ik wel spannender en enger en Ryo is idd een erg goede acteur!!

Linn schreef:

en Ryo is idd een erg goede acteur!!

Ja, In Odishon was hij ook geweldig

Linn

Ik moet trouwens dat voorfilmpje Rings voor The ring 2 nog kijken...Is die goed?

link

en de korte film "rings" staat wel gewoon op de normale dvd, en ik wilde eigenlijk ook weten of die goed was.

Linn schreef:

Rings is zeker een aanrader om eens te zien.

Net besteld.

Linn

Oke danku..zal m nog eens gaan kijken

ik vind de film erg spannend ik heb alle voorgaande delen ook gezien en deze mag er zeker zijn

Net besteld.

wil je dan even laten hoe die was? want dan ga ik hem waarschijnlijk ook bestellen

avatar van Modar

Modar

Mja je weet waar het over gaat natuurlijk maar toch kijk je hem. Vond het verhaal allemaal dit keer maar wat wazig bedacht. Des al niet te min was de film verder wel nice.

3 sterren vind ik wel genoeg

agent smith schreef:

je dan even laten hoe die was? want dan ga ik hem waarschijnlijk ook bestellen

Vandaag gezien en het is een echte aanrader, de scenes hebben een hoger creepy gehalte en het maakt de film ook nog beter dan hij al is. Aanschaffen dus.

ok bedankt!

alleen jammer dat ik hem niet kan zien omdat ik geen regiovrije dvd speler heb

dan maar wachten totdat die in nederland komt, als dat gebeurt