menu

Aleksey Balabanov

mijn gemiddelde
3,27 (320)
320 stemmen

Geboren:
25 februari 1959
Sverdlovsk (Sovjet-Unie)

Overleden:
18 mei 2013 (54 jaar)
Sint-Petersburg (Rusland)

Er staan 13 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 320 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,27 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,83

Filmografie

  • 3,60 (5)
    Schastlivye Dni (1991)
    Alternatieve titel: Happy Days
  • 4,00 (1)
    Zamok (1994)
    Alternatieve titel: Замок
  • 3,18 (66)
    Brat (1997)
    Alternatieve titel: Brother
  • 3,52 (27)
    Pro Urodov i Lyudey (1998)
    Alternatieve titel: Of Freaks and Men
  • 3,47 (17)
    Brat 2 (2000)
    Alternatieve titel: The Brother 2
  • Reka (2002)
    Alternatieve titel: Река
  • 3,50 (6)
    Voyna (2002)
    Alternatieve titel: War
  • 2,83 (12)
    Zhmurki (2005)
    Alternatieve titel: Blind Man's Bluff
  • 3,50 (1)
    Mne Ne Bolno (2006)
    Alternatieve titel: It Doesn't Hurt Me
  • 3,36 (121)
    Gruz 200 (2007)
    Alternatieve titel: Cargo 200
  • 3,44 (17)
    Morfii (2008)
    Alternatieve titel: Morphia
  • 3,02 (26)
    Kochegar (2010)
    Alternatieve titel: A Stoker
  • 2,83 (21)
    Ya Tozhe Khochu (2012)
    Alternatieve titel: Me Too