?

Walter Grauman

mijn gemiddelde
3,07
135 stemmen

Geboren:
17 maart 1922
Milwaukee (Verenigde Staten)

Overleden:
20 maart 2015 (93 jaar)
Los Angeles (Verenigde Staten)

Er staan 23 films van deze regisseur op MovieMeter. Er is in totaal 135 keer op deze films gestemd, met een gemiddelde van 3,07 sterren.

De standaardafwijking van deze stemmen is 0,69

Filmografie

3,05 (60)
633 Squadron (1964)
3,38 (25)
Lady in a Cage (1964)
A Rage to Live (1965)
Alternatieve titel: John O'Hara's A Rage to Live
3,00 (1)
Crowhaven Farm (1970)
1,93 (7)
The Last Escape (1970)
3,50 (1)
The Forgotten Man (1971)
2,25 (2)
Paper Man (1971)
2,00 (1)
They Call It Murder (1971)
3,75 (2)
Crisis in Mid-Air (1979)
The Golden Gate Murders (1979)
Alternatieve titel: Specter on the Bridge
Jacqueline Susann's Valley of the Dolls (1981)
Alternatieve titel: Valley of the Dolls
3,75 (4)
Bare Essence (1982)
3,00 (1)
Outrage! (1986)
4,00 (2)
Who Is Julia? (1986)