• 159.521 films
  • 9.826 series
  • 29.141 seizoenen
  • 609.054 acteurs
  • 355.435 gebruikers
  • 8.903.266 stemmen
Avatar
 

Meningen

Hier kun je zien welke berichten P8rb als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

About Schmidt (2002)

About Schmidt is een best mooi sfeervol filmpje. De film kwam alleen net iets te traag op gang om er 4 sterren aan te kunnen geven, na 3 kwartier zat ik er pas echt goed in. Jack Nicholson zette wel een erg goede rol neer. 3 dikke sterren dus!

American Beauty (1999)

Voor de 3e keer herzien en ik ben er uit dat dit de beste film is die ik ooit heb gezien. Veel mensen moeten hem volgens mij ook meerdere keren zien om tot die conclusie te komen. De film heeft echt een heerlijke sfeer, elke scene lijkt wel magisch. Leuke personages, ook hoe iedereen veranderd in het verhaal is meesterlijk. Voor de rest is het moeilijk te beschrijven waarom deze film zo goed is.

5 * #1

Anamorph (2007)

Het begon allemaal wel lekker maar viel uiteindelijk een beetje tegen. Positief aan deze film is dat alles wel lekker donker is en dat er een duister sfeertje hangt. De film wordt uiteindelijk een beetje langdradig en oninteressant waardoor ik niet meer geboeid bleef.

Willem Dafoe was redelijk hier maar niet echt bijzonder, redelijk filmpje maar meer ook niet. Slap aftreksel van films zoals Se7en. 2 sterren hiervoor.

Ant Bully, The (2006)

Alternatieve titel: De Mierenmepper

Niet echt een bijzondere film, maar voor een keer wel te doen. De animatie is nogal kaal en saai, daarvoor hoef je hem in ieder geval niet te kijken. De film is vooral de moeite waard door de band die Lucas en de mieren krijgen.

Dit leek me vooral een film voor jonge kinderen, maargoed ik heb me wel vermaakt. Kleine 3*

August Rush (2007)

August Rush, een film waarbij ik vreesde dat het allemaal iets te zoet en sentimenteel zou worden. Dit bleek echter wel mee te vallen. Erg mooie film. Veel leuke muziek en het straat muzikanten leven is ook weer eens wat anders om te zien. Het einde maakt het geheel mooi af. 4 sterretjes.

Avatar (2009)

Na al de lovende berichten, hoge waarderingen en het feit dat de film 3D bekeken kan worden ook maar besloten een kijkje te nemen in de bios.

Op het begin vond ik het een beetje onwennig met die bril op maar na een tijdje merkte ik er al niks meer van. De film is duidelijk erg mooi, het lijkt net alsof je zelf in het wereldje zit. Verhaal is niet veel boeiends en tamelijk voorspelbaar. Maargoed daar draaide het in deze film niet echt om voor mij. Kleine 4* wel verdiend.