• 10.586 nieuwsartikelen
  • 161.795 films
  • 10.108 series
  • 29.667 seizoenen
  • 613.347 acteurs
  • 192.949 gebruikers
  • 8.966.833 stemmen
Avatar
 

Meningen

Hier kun je zien welke berichten Toontje G als persoonlijke mening of recensie heeft gemarkeerd.

ATM (2012)

Het verhaal is een goede basis om een spannende film te maken echter de acteer prestaties zijn niet van dien aard om er een hoge waardering aan te geven. Al met al blijft de film je wel boeien tot op het laatst. Als je er een maal aan begint wil je hem af kijken ook. Dus even doorbijten maar.

Deja Vu (2006)

Alternatieve titel: Déjà Vu

Een film waar veel actie scene's inzitten en ook goed is gefilmd. Het verhaal rammelt echter aan alle kanten, en springt van de hak op de tak. Voor de science fiction liefhebber zal deze film meer waarde hebben dan voor de triller fan.

In Time (2011)

Man, man, man wat was die film slecht. Kan die Timberlake geen andere dingen gaan doen dan proberen acteur te zijn. Nu waren zijn medespelers ook niet in goede doen maar vooruit dan maar. Het is dat we meerdere mensen aan het kijken waren maar anders had ik het niet gered tot aan het einde.

Kill the Irishman (2011)

Alternatieve titel: Bulletproof Gangster

Persoonlijk houd ik wel van maffia films en deze scoort voor mij ook boven gemiddeld. Soms valt de film wel eens in herhalingen maar hij blijft wel boeien.

Man on a Ledge (2012)

Een aanrader om eens lekker ontspannen naar te kijken. Je hoeft er niet bij na te denken, en je kunt gerust tussendoor wat te drinken gaan halen zonder op de pauze knop te drukken. De acteerprestatie's zijn nu ook niet van een hoogstaand kaliber maar toch blijft de film op een of andere manier boeien tot op het laatst toe.

Nueve Reinas (2000)

Alternatieve titel: Nine Queens

Saai, traag, een slap verhaal en slecht geacteerd. Verder geen klagen.