• 9.370.279 stemmen

Ontwikkeld door: Dunja Gry Jensen

Met onder meer: Daniel Bevensee, Anne Sofie Espersen en Mette Marckmann

Oorspronkelijke taal: Deens

Release datum: maandag 21 september 2015

Eerst uitgezonden op: TV 2 (Denemarken)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Norskov

Norskov, een industrieel havenstadje in het noorden van Denemarken, vecht voor zijn toekomst. Een groeiend drugsprobleem onder de jongeren vormt een bedreiging. Detective Tom Noack keert na 20 jaar terug naar zijn geboorteplaats om het drugscircuit aan te pakken. Wanneer blijkt dat de criminaliteit veel dichter bij huis is dan aanvankelijk gedacht, belandt Noack in een tweestrijd tussen vriendschap en werk.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Norskov

avatar van AniSter

AniSter

donderdag 24 november 2022
Norskov seizoen 1 Zowel seizoen 1 als 2 behoren veel meer tot het genre drama dan tot het genre misdaad. Levin zet een behoorlijk duffe Noack neer wat het plot niet ten goede komt. Als je dat feit opzij kunt zetten dan is de serie best redelijk om te bekijken. Echter deze serie evenaart zeker niet de echte Scandinavische misdaadseries. Het geheel blijft wel redelijk boeiend, maar spannend wordt het nergens. Naarmate de afleveringen wegtikken wordt het sukkelige karakter Oliver ook steeds vervelender om naar te kijken. Zowel het slot van seizoen 1 als van seizoen 2 zijn weer typisch Scandinavisch: de weg er naar toe is lang en het einde is bar slecht uitgewerkt. Het slot van seizoen 2 heeft daarbij behoorlijke openingen naar een derde seizoen, echter wat ik heb begrepen komt dat er niet.
avatar van Decec

Decec

zaterdag 9 april 2016
Norskov seizoen 1 Spannend serie...