• 9.372.354 stemmen

Life on Our Planet (2023)

Documentaire | 1 seizoen
1 seizoen
3,96 39 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Documentaire

Ontwikkeld door: Darryl Frank, Justin Falvey, Steven Spielberg, Alastair Fothergill en Keith Scholey

Met onder meer: Morgan Freeman

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 25 oktober 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Life on Our Planet

'Life on Our Planet' is het verhaal van de strijd van het leven om op de aarde te overleven en obstakels te overwinnen. Vandaag de dag leven er twintig miljoen soorten op de planeet, maar wat men ziet is slechts een momentopname. Zo bestaan 99% van de bewoners van de aarde niet meer, verloren gegaan in het diepe verleden. Deze documentaireserie onthult wat er met deze dynastieën is gebeurd en toont zowel de opkomst als de ondergang van de wezens die uitgestorven zijn.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

zichzelf - Narrator

Meningen over Life on Our Planet

Killkong

zondag 12 november 2023
Life on Our Planet seizoen 1 Zeer mooie, visuele serie over hoe het eerste leven op aarde is ontstaan. Met de nieuwste technologie brengen ze dinosauriërs en andere uitgestorven dieren tot leven. De begeleidende stem van Morgan Freeman is zeer goed gekozen. Als het over mossen en insecten en zo gaat wordt het voor mij persoonlijk een beetje saai. De verschillende massa-extincties komen aan bod met op het einde een apocalyptische waarschuwing dat er weer een massa-extinctie aan de gang is door toedoen van de mens. Zeker de moeite om eens te bekijken.
avatar van Mr. Rock

Mr. Rock

woensdag 22 november 2023
Life on Our Planet seizoen 1 Niet de beste natuurdocu die ooit gemaakt is. Het voortdurende gehop voor- en achteruit in de tijd, vaak met enorme sprongen, maakt het geheel soms wat lastig te volgen. Morgan Freeman is ook niet de meest meeslepende verteller. Sommige zaken worden te veel herhaald, andere juist erg oppervlakkig behandeld. De CGI is van wisselend niveau. Soms erg mooi, maar met name enkele zoogdieren zien er vooral in beweging en in contact met hun omgeving nogal nep uit. Veren blijken ook nog steeds lastig. De echte natuurbeelden daarentegen zijn zonder uitzondering adembenemend. Al met al leuk om eens te zien voor een kernachtig overzicht van de geschiedenis van het leven op aarde.