• 9.370.422 stemmen

Who Is Erin Carter? (2023)

Actie / Misdaad | Miniserie

Show titel: Who Is Erin Carter?

Genre: Actie / Misdaad

Afleveringen: 7

Speelduur: 5 uur en 41 minuten

Ontwikkeld door: Jack Lothian

Met: Evin Ahmad, Sean Teale en Denise Gough

Oorsprong: Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk

Datum van release: donderdag 24 augustus 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk miniserie via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Who Is Erin Carter?

Erin Collantes is een Britse lerares die de droom van een expat in Spanje waarmaakt. Daar raakt ze betrokken bij een overval op een supermarkt. Wanneer een van de overvallers beweert haar te herkennen, dreigt Erins leven uiteen te vallen. In Palomino, een stad vol geheimen, moet Erin vechten om haar naam te zuiveren en haar familie te beschermen.

Afleveringen

1. Aflevering 1

24 augustus 2023 (55 minuten)

Erins idyllische leventje neemt een onverwachte wending wanneer ze in haar eentje gewapende overvallers in een supermarkt overmeestert, wat haar dochter versteld doet staan.

2. Aflevering 2

24 augustus 2023 (46 minuten)

De nieuwsgierige buur van Erin die bij de politie werkt, komt om hulp vragen, ook als ze een vrolijk gezicht probeert op te zetten voor haar dochter.

3. Aflevering 3

24 augustus 2023 (51 minuten)

Erin probeert het bewijs van haar handelingen te wissen, maar loopt hierdoor nog meer gevaar. Harper koestert steeds meer argwaan jegens haar.

4. Aflevering 4

24 augustus 2023 (45 minuten)

In een flashback krijgen we te zien hoe Erin moeder werd en worden de schokkende geheimen getoond die ze zo angstvallig heeft proberen te verbergen.

5. Aflevering 5

24 augustus 2023 (52 minuten)

Emilio staat op het punt cruciaal bewijs te vinden, maar dan wordt zijn onderzoek afgewend. Erin wordt gedwongen de waarheid op te biechten aan haar man en dochter.

6. Aflevering 6

24 augustus 2023 (47 minuten)

Een geest uit Erins verleden is onvermoeibaar naar haar op zoek en brengt haar en haar familie in gevaar.

7. Aflevering 7

24 augustus 2023 (45 minuten)

Erin moet samenwerken met een onverwachte partner om te redden wat haar het dierbaarst is. Een gewaagde inbraak draait uit op de ultieme opoffering.

avatar van lang pee

lang pee

Who is Erin Carter? Iemand schreef: who the fu.. cares? Who the fu.. is acting here? Het is een zeer ongeloofwaardig slecht verhaal en daarbij nog eens vreselijk slecht geacteerd ook. Ik weet echt niet waarom ze op Netflix hier zo gek op zijn, dit is prul....

avatar van perdona

perdona

Het begon allemaal redelijk, maar met de name de laatste afleveringen, om te brullen.

Super slecht geacteerd, en de gevecht scenes van dat meisje. Zeer ongeloofwaardig. Iemand die met een schot in de buik, na enkele uren de halve maffia organisatie van de wereld schopt. Tjonge tjonge wat een bullschit.

avatar van Pasta

Pasta

Na drie kwartier gestopt met kijken.

Na het gevecht in de supermarkt haalt Erin het masker van het gezicht van de overvaller. Hij zegt dan:"O, it's you." Maar hij heeft toch al die tijd al kunnen zien dat het Erin was?

Vervolgens gaat zij in het ziekenhuis naar de kamer van de overvaller, waarvan gezegd is dat hij misschien de nacht niet haalt. Als hij Erin ziet springt hij bijna zijn bed uit.

Bij thuiskomst, ik neem aan enkele uren later, gaat ze zoenen met haar man, maar dan heeft ze nog steeds haar jurk aan met de bloedvlekken van de overvaller. Een normaal mens had de jurk uitgedaan en zich gaan opfrissen.

avatar van DickBos

DickBos

Lang pee, de naam al.

Wat vertel jij een bullshit

Is gewoon een goede serie.

avatar van perdona

perdona

Er komt geluid uit en het beweegt. Voor de rest waardeloos.

avatar van lang pee

lang pee

DickBos schreef:

Lang pee, de naam al.

Wat vertel jij een bullshit

Is gewoon een goede serie.

Wat een domme reactie, de naam alleen al? DickBos ?

En omdat u het Wonder Woman serieke goed vind die niet te verslaan is moet iemand anders het toch niet goed vinden, ik had dit vroeger ook goed gevonden, toen ik 15 was...

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Nogal slordige en matige serie over de ganse lijn, van verhaal tot cast. Doordat het geen al te lange serie was, heb ik hem nog weten uitkijken, maar nee geen aanrader. Een 3.5 à 4/10 voor een serie is langs mijn kant dan ook uitzonderlijk laag, daar ik een serie meestal afkijk die me overall ferm weet te boeien en een 7-10/10 score hier de regel is.

Zonde van je tijd.

avatar van Glacius

Glacius

Best oké, vooral de eerste aantal afleveringen, maar de laatste aflevering was echt een domper.

avatar van Defective

Defective

pielemansma schreef:

Als je het zo bekijkt, dan is John Wick ook ongeloofwaardig! Word 3 keer aangereden, uit flatgebouwen gegooid en gaat vervolgens vrolijk met zijn body kills door!

P.S. Ben een John Wick fan.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Helaas des te verder de afl vorderde des te ongeloofwaardiger het werd.

avatar van Fonzo

Fonzo

Wordt richting het einde toch wel iets slechter, doormidden geschoten en gewoon ineens weer leven.

avatar van movie freak84

movie freak84

Had er iets meer van verwacht maar begint redelijk en daarna word het wat beter. Alleen het einde was dan weer een beetje ongeloofwaardig. Acteerwerk is prima en het verhaal ook wel. Leuk voor een keertje.