• 8.845.241 stemmen

Ontwikkeld door: Mika Ronkainen en Merja Aakko

Met onder meer: Johannes Holopainen, Matti Ristinen en Maria Sid

Oorspronkelijke taal: Fins

Release datum: vrijdag 5 april 2019

Eerst uitgezonden op: Elisa Viihde (Finland)

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kaikki Synnit

Nadat hij 10 jaar geleden zijn geboortedorp heeft verlaten, wordt rechercheur Lauri Räihä gestuurd om de moord op twee mannen te onderzoeken in het kleine Noord-Finse stadje waar hij opgroeide. Het onderzoek biedt een manier om te ontsnappen aan de zijn mislukte relatie met zijn man. Maar naar huis gaan dwingt hem om zijn familie en de diep religieuze Laestadiaanse gemeenschap onder ogen te zien die hem vele jaren eerder verwierp. Samen met zijn partner Sanna Tervo zoekt Lauri naar antwoorden in de moordzaak.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Kaikki Synnit

avatar van AniSter

AniSter

zaterdag 18 februari 2023
Kaikki Synnit seizoen 1 Scandinavië levert toch nog steeds prima producten af, zoals ook weer deze Finse serie. In het eerste seizoen leren we Lauri en Sanna kennen. Het misdaadgedeelte van het plot zit goed in elkaar, maar er is ook een behoorlijk deel dat aandacht besteedt aan het persoonlijke verleden en de huidige privéomstandigheden van de personen in kwestie. Op een gegeven moment vloeit dit in elkaar over. Het eerste seizoen lijkt een op zich staand verhaal, maar als je het tweede en derde seizoen bekijkt dan blijkt er toch een doorlopend verhaal over alle drie seizoenen te zijn. Vandaar mijn tip: bekijk ze in de volgorde van verschijnen.