Kaikki Synnit seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Kaikki Synnit? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Kaikki Synnit.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Kaikki Synnit (Seizoen 3) dateert van 2022.
Kaikki Synnit Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Kaikki Synnit? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kaikki Synnit seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Kaikki Synnit Serie Informatie
Kaikki Synnit is een Drama / Misdaad-serie uit 2019-2023. Geregisseerd door Mika Ronkainen met onder meer de acteurs Johannes Holopainen, Maria Sid en Timo Pesonen .
Nadat hij 10 jaar geleden zijn geboortedorp heeft verlaten, wordt rechercheur Lauri Räihä gestuurd om de moord op twee mannen te onderzoeken in het kleine Noord-Finse stadje waar hij opgroeide. Het onderzoek biedt een manier om te ontsnappen aan de zijn mislukte relatie met zijn man. Maar naar huis gaan dwingt hem om zijn familie en de diep religieuze Laestadiaanse gemeenschap onder ogen te zien die hem vele jaren eerder verwierp. Samen met zijn partner Sanna Tervo zoekt Lauri naar antwoorden in de moordzaak.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,53 met in totaal 18 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.