• 9.372.704 stemmen

The Midwich Cuckoos (2022)

Drama / Sciencefiction | 1 seizoen

Ontwikkeld door: David Farr

Met onder meer: Keeley Hawes, Max Beesley en Synnøve Karlsen

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 3 juni 2022

Eerst uitgezonden op: Sky Max (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Midwich Cuckoos

Het verhaal speelt in het Engelse plaatsje Midwich. Een rustig dorp waar eigenlijk nooit iets gebeurd, totdat op een zomeravond alle inwoners op mysterieuze wijze plotseling bewusteloos raken. Vervolgens blijken alle vruchtbare vrouwen uit het dorp tegelijkertijd zwanger te zijn geraakt. Een beangstigende gebeurtenis, die voor veel onrust zorgt. Dr. Susannah Zellaby probeert de getroffen personen te helpen. Haar eigen dochter Cassie is ook ineens zwanger. Ondertussen start hoofdinspecteur Paul Kirby van de politie een onderzoek. Naarmate de tijd verstrijkt blijkt er namelijk iets mis te zijn met de kinderen die uit deze geheimzinnige zwangerschappen zijn voortgekomen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over The Midwich Cuckoos

avatar van LucWIJD

LucWIJD

dinsdag 20 december 2022
The Midwich Cuckoos seizoen 1 Eerste vier afleveringen al gezien op SkyShowtime. Gisteren begonnen met de Engelse SF-drama/thriller/vleugje horror serie 'The Midwich Cuckoos', geen super serie, maar beslist het bekijken waard wie van Engelse misdaad (Midsomer Murders) drama's houd in de typische Engelse platteland landschappen, met best herkenbare goede acteurs die je ook terug ziet uit andere Engelse crime-series, ben ik halverwege aflevering 4 en kijkt goed weg en ga deze zeker volledig afkijken, mijn waardering score tot nu toe: 8 uit 10.

cor1946_tv

zondag 5 januari 2025
The Midwich Cuckoos seizoen 1 Redelijk 1e aflevering, we gaan verder.