• 9.369.693 stemmen

Billy the Kid (2022-2025)

Avontuur / Romantiek | 3 seizoenen

Ontwikkeld door: Michael Hirst

Met onder meer: Tom Blyth, Daniel Webber en Eileen O'Higgins

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 24 april 2022

Eerst uitgezonden op: Epix (Verenigde Staten)

• Viaplay Bekijk via Viaplay
  • CANAL+ Bekijk via CANAL+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Billy the Kid

Episch romantisch avontuur, gebaseerd op het leven van de beroemde Amerikaanse 'outlaw' Billy the Kid, die we volgen vanaf zijn bescheiden Ierse roots, via zijn vroege dagen als cowboy en scherpschutter aan de Amerikaanse grens, tot zijn cruciale rol in de Lincoln County War en daarbuiten. We leren dat Billy een moeilijke tijd kende, als immigrant in het nieuwe Amerika van toen, waar een gewelddadige en wetteloze chaos in het Wilde Westen, en algemene verdeeldheid tussen de verscheidene naties heersten.

Acteurs en Actrices

Pat Garrett

Meningen over Billy the Kid

Movsin

dinsdag 7 maart 2023
Billy the Kid seizoen 1 Op heel veel vlakken een prima serie die bijna zo goed als zeker een tweede seizoen voorbereidt en voor mij niet gelaten. En, als ik iets over de persoon van Billy the Kid mag zeggen...? Dit is nu, om het met een actuele en veel gehoorde bewoording uit te drukken, "een kansarme". Voorgelogen met irreële beloften door overheden, genekt door geweld, corruptie, onrechtvaardige behandeling gaat Billy al heel vlug door voor iemand door die hij absoluut niet is. Omstandigheden hebben hem eenvoudig geen kans gegeven.
avatar van rondh

rondh

maandag 31 oktober 2022
Billy the Kid seizoen 1 Leuke serie... Maar romantiek is het niet iig. Gewoon western drama lijkt mij. Ik baalde wel dat het op hield, en waarschijnlijk een seizoen 2 gaat komen. Het werd steeds beter. Aanrader is het zeker voor de western fans. Prima geacteerd. Mooie beelden