• 9.371.167 stemmen

Star Wars: Visions (2021-2025)

3 seizoenen

Ontwikkeld door: Jacqui Lopez, Josh Rimes en Yoshiki Usa

Met onder meer: Anna Sawai, Michael Sinterniklaas en Luis Tosar

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 22 september 2021

Eerst uitgezonden op: Disney+ (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Star Wars: Visions

Een Sith Lord en een Jedi op hoge hakken, een rockband versus Boba Fett en konijnmensen oog in oog met het Galactisch Keizerrijk. Star Wars: Visions behoort niet meteen tot de canon, maar biedt een ander perspectief op de franchise die verder durft gaan dan de films en series tot nu toe deden. Zonder al te veel verwijzingen naar achterliggende mythes of uitverkoren helden stellen de kortfilms de vraag: wat maakt Star Wars nu precies Star Wars? Visions graaft naar de kern, naar de strijd tussen goed en kwaad en naar het idee dat iedereen de kracht in zich heeft om een Jedi (of een Sith) te worden. Elke aflevering zien we nieuwe droids, nieuwe lichtzwaarden en nieuwe Jedi en nieuwe Sith, maar nooit een nieuwe Skywalker.

Acteurs en Actrices

Ronin (stemrol)