• 9.116.125 stemmen

Ontwikkeld door: Laurence Bowen en Chris Carey

Met onder meer: Martin Freeman, Christine Tremarco en Adelayo Adedayo

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: maandag 24 januari 2022

Eerst uitgezonden op: BBC One (Verenigd Koninkrijk)

• myLum (Lumière) Bekijk via myLum (Lumière)
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Responder

De serie volgt Chris, een niet bepaald ethische en onconventionele agent die als eerste naar een plaats delict wordt gestuurd tijdens zijn nachtdiensten in Liverpool. Terwijl hij probeert zowel privé als professioneel zijn hoofd boven water te houden, moet hij samen werken met een nieuwe partner, de rookie Rachel. Al snel ontdekken ze dat hun samenwerking hen óf gaat helpen óf ze ten onder laat gaan.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over The Responder

Suitehome

zondag 13 november 2022
The Responder seizoen 1 In The Responder is Chris Carson (Martin Freeman) de straatagent in Liverpool die als eerste op een oproep vanuit de meldkamer reageert. Vaak tijdens nachtdiensten, en regelmatig alleen. De zesdelige dramaserie The Responder gaat over de scheidslijn tussen goed en fout. Maar wat als je als copper iets fout doet met goede intenties? Dit Britse drama is realistisch en intens, met een sublieme Martin Freeman (A Confession, Breeders, Fargo) in de hoofdrol. Waar Line Of Duty integriteit belicht vanuit de anti-corruptie-eenheid AC-12, zien we in The Responder het perspectief vanuit de agent op straat. De fijne verhaallijnen, subtiele subplots en het uitstekende acteerwerk zorgen voor een onverwacht, maar krachtig drama. En een prachtig seriedebuut van maker en schrijver Tony Schumacher, voormalig politieman in Liverpool. Goed, beter, Brits.