• 9.200.863 stemmen

Ontwikkeld door: Linda de Mol

Met onder meer: Linda de Mol, Egbert Jan Weeber en Abbas Fasaei

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: zondag 2 januari 2022

Eerst uitgezonden op: SBS6 (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Diepe Gronden

Anna van Kessel is een gedragsdeskundige die werkt bij de Nationale Politie. Samen met een team dat onder leiding staat van Timon de Zwart onderzoekt ze de moord op een meisje in natuurgebied de Weerribben. Daar is het lichaam van de 17-jarige Daphne Oosthoek naakt en met een plastic zak over haar hoofd gevonden in het water. Anna ontdekt een connectie met een ander vermist meisje, maar alles staat op z’n kop als er opnieuw een meisje verdwijnt.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Diepe Gronden

avatar van MiekiePou

MiekiePou

zaterdag 4 februari 2023
Diepe Gronden seizoen 1 Persoonlijk vind ik de score te laag, voor een Nederlandse Crime serie vind ik het verhaal het plot, de vraag wie de dader is goed in elkaar steken, niet alle acteurs waren even sterk na mijn mening, toch vond ik Linda zeker niet slecht spelen. Het heeft mij wel kunnen boeien tot het einde.
avatar van AniSter

AniSter

zondag 30 juni 2024
Diepe Gronden seizoen 1 Jammer dat het zo'n voorspelbaar plot is met al die afleidingsmanoeuvres. Zelfs tot en met de laatste aflevering en voor wie het laatste schot in de boomgaard bestemd was(nooit geweten dat er zoveel kogels in dat soort geweren kunnen). Hier had veel meer in gezeten want het basis plot was zeker niet slecht. De cast vond ik maar matig. Van de andere kant, we hebben het over een Nederlandse productie, dus meer mag ik er in feite niet van verwachten. Irritant karaktertje trouwens, die Timon; op een gegeven moment gaat dit behoorlijk vervelen. Seizoen 2? Na die cliffhanger van seizoen 1 zou je zeggen van wel, maar op dit moment zijn er nog geen nieuwtjes.

Sisko_tv

woensdag 6 juli 2022
Diepe Gronden seizoen 1 Ik had de serie opgenomen. Had hoge verwachtingen omdat er best wel aardige politie series in Nederland zijn gemaakt de laatste jaren. Vanavond wilde ik het eerste deel zien. Heb het een kwartier volgehouden. De eerste 5 minuten gingen nog wel. Daarna 2 acteurs gezien die om de beurt hun teksten opzeiden. Vervolgens een stupide scene in een politieschool met juf Profiler (Linda). Kon de scene niet afkijken. Heb vervolgens de hele serie weer verwijderd. Toch nog 1 ster voor de moeite.
avatar van wimaroca_tv

wimaroca_tv

maandag 3 januari 2022
Diepe Gronden seizoen 1 Mooi spannend eerste aflevering Kan nog alle kanten heen Maar Linda had deze rol niet moeten doen