• 9.369.869 stemmen

Ontwikkeld door: Misha Green en Joe Pokaski

Met onder meer: Alano Miller, Jurnee Smollett en Christopher Meloni

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: woensdag 9 maart 2016

Eerst uitgezonden op: WGN America (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Underground

Underground speelt zich af voor de Amerikaanse Burgeroorlog en gaat over de Underground Railroad. Het verhaal wordt verteld door de ogen van een groep slaven op een plantage die samenkomen voor het gevecht van hun leven, namelijk hun vrijheid. De groep slaven plant een gewaagde ontsnapping van een plantage in Georgia. Onderweg worden zij geholpen door een koppel dat een station runt van de Underground Railroad. Lukt het hen om iedereen een stap voor te blijven en te ontkomen aan de onvermijdelijke jacht op hen?

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Underground

avatar van John Milton

John Milton

donderdag 10 maart 2016
Underground seizoen 1 Njah. Ik ben na de pilot nog allesbehalve overtuigd. Ik ben zelf meer van de Deadwood school of historical fiction, met de nadruk op authenticiteit en dialoog in plaats van plichtmatige plotstuwing en hipheid. Daar zijn andere series wellicht weer beter geschikt voor. Ik zit zelf qua waardering een beetje tussen Slate en Vulture in, en wederom schrijft Matt Zoller Seitz een prachtige beschouwing bij die laatstgenoemde. Maar mijn aanvankelijke interesse is door deze eerste aflevering niet aangewakkerd.
avatar van stinissen

stinissen

• 12024 stemmen
dinsdag 19 januari 2016
Underground seizoen 1
HALVE TAMME. schreef:
Mijn interesse is gewekt.
De mijne ook.