• 9.369.843 stemmen

Ontwikkeld door: Will Forte en Will Forte

Met onder meer: Will Forte, Kristen Wiig en Ryan Phillippe

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: donderdag 16 december 2021

Eerst uitgezonden op: Peacock (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot MacGruber

Na meer dan tien jaar in de gevangenis te hebben gezeten, wordt de Amerikaanse chauvinistische held MacGruber eindelijk vrijgelaten. Hij gaat weer op een bijzondere missie, te weten het uitschakelen van een mysterieuze schurk uit zijn verleden: commandant Enos Queeth. Om de wereld te kunnen redden, moet MacGruber een race tegen de klok afleggen, teneinde de krachten van het kwaad te verslaan.

Acteurs en Actrices

Meningen over MacGruber

avatar van wwelover

wwelover

vrijdag 24 december 2021
MacGruber seizoen 1 Ik ben een groot liefhebber van Will Forte en Macgruber, eerst bij SNL en daarna hun bizarre film. Mooi dat ze na het floppen daarvan toch een cultstatus hebben bereikt en deze serie hebben kunnen maken. Het slaat wederom nergens op, maar ik heb zo vaak dubbel gelegen. De kracht ligt hem natuurlijk vooral bij Forte hoe ver hij gaat met z'n karakter. Had ook niet zoveel gruwelheden verwacht eerlijk gezegd. Het is zeker niet voor iedereen, maar ik heb echt genoten.