• 9.370.024 stemmen

Kevin Can F**k Himself (2021-2022)

2 seizoenen

Ontwikkeld door: Valerie Armstrong

Met onder meer: Annie Murphy, Eric Petersen en Mary Hollis Inboden

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 20 juni 2021

Eerst uitgezonden op: AMC+ (Verenigde Staten)

• Prime Video Bekijk via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kevin Can F**k Himself

Allison McRoberts, die mooi is en tegen een grapje kan, lijkt een braaf en huislijk leven lijkt te leiden in Worcester, Massachusetts. Ze is echter getrouwd met Kevin, een ongevoelige en niet-ambiteuze man. Ze worstelt en probeert, te midden van een ongelukkig huwelijk, haar leven in eigen handen te nemen.

Meningen over Kevin Can F**k Himself

RedLine

zaterdag 28 augustus 2021
Kevin Can F**k Himself seizoen 1 Hele interessante serie. Aan de ene kant een hele slechte sitcom die ik in de eerste aflevering hierdoor bijna heb afgezet. Met aan de andere kant een donker randje waardoor ik toch ben blijven kijken. Zoiets nog nooit eerder gezien. Juist het donkere aan deze serie is waarom ik blijf kijken. Ook het contrast kwa camerawerk tussen deze twee werelden valt mij positief op. Aanrader! Eerste aflevering even doorzetten en daarna krijg je de beloning.