• 9.378.811 stemmen

Kevin Can F**k Himself - Seizoen 1 (2021)

Alternatieve titel: Kevin Can Fuck Himself

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 47 minuten

Ontwikkeld door: Valerie Armstrong

Met: Annie Murphy, Eric Petersen en Mary Hollis Inboden

Datum van release: zondag 20 juni 2021

Eerst uitgezonden op: AMC+ (Verenigde Staten)

• Prime Video Bekijk seizoen 1 via Prime Video
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Kevin Can F**k Himself

Allison McRoberts, die mooi is en tegen een grapje kan, lijkt een braaf en huislijk leven lijkt te leiden in Worcester, Massachusetts. Ze is echter getrouwd met Kevin, een ongevoelige en niet-ambiteuze man. Ze worstelt en probeert, te midden van een ongelukkig huwelijk, haar leven in eigen handen te nemen.

Afleveringen Seizoen 1 (2021)

1. 1. Living the Dream

20 juni 2021 (44 minuten)

Kevin organiseert het jaarlijkse trouwdagfeest met de hulp van Patty, Neil en Pete. Wanneer Patty de waarheid over hun spaarrekeing onthult, gaat Allison een avond helemaal los en besluit ze de controle over haar leven terug te nemen.

2. 2. New Tricks

20 juni 2021 (45 minuten)

Allison ziet hoe iemand overlijdt aan een overdosis en komt daardoor op een idee. Het is Belichick-hoodie-dag en Kevin maakt ruzie met de buren om een gestolen pakketje. Dankzij een mysterieus visitekaartje, komt Allison uiteindelijk uit bij Patty's Salon.

3. 3. We're Selling Washing Machines

27 juni 2021 (43 minuten)

Allison ontdekt de waarheid over Patty’s salon. Kevin en Neil krijgen ruzie over chili. Allisons wraak veroorzaakt per ongeluk een tekort aan pillen. Patty wordt bijna gesnapt bij een inval in de apotheek en neemt Allison in vertrouwen.

4. 4. Live Free or Die

4 juli 2021 (42 minuten)

Een rechercheur ondervraagt Patty over de inval bij de apotheek. Allison en Patty gaan samen op reis. Kevin verzint een nieuw plan om geld te verdienen in de kelder van het huis. Na meerdere tegenslagen vertelt Allison Patty haar plan.

5. 5. New Patty

11 juli 2021 (43 minuten)

Allison zoekt de grens op. Kevin, Neil en Pete proberen Patty te vervangen nadat ze haar uit de groep hebben gegooid. Nick brengt een onheilspellend bezoek aan Patty’s salon. Allison krijgt een baan aangeboden bij Bev’s Diner.

6. 6. The Grand Victorian

18 juli 2021 (43 minuten)

Allison en Patty sluiten een deal met Nick. Kevin viert z’n verjaardag met twee etentjes. Patty gaat onverwachts op date met Tammy bij The Vic House. Allison confronteert Nick met het plan.

7. 7. Broken

25 juli 2021 (43 minuten)

Nicks planning verandert terwijl Allison en Patty zich voorbereiden op de grote avond. Kevin, Neil en Pete beginnen een band, maar wanneer Neil een folder van een vruchtbaarheidskliniek in de vuilnisbak vindt, wordt hij bang dat Kevin andere plannen heeft. Tammy en Patty worden steeds closer.

8. 8. Fixed

1 augustus 2021 (44 minuten)

De politie ondervraagt Allison over afgelopen nacht. Na de traumatische inbraak zoekt Kevin naar betekenis door zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraad. Kurt zaait twijfel, terwijl Allison en Patty omgaan met de gevolgen van hun daden.

avatar van RedLine

RedLine

Hele interessante serie. Aan de ene kant een hele slechte sitcom die ik in de eerste aflevering hierdoor bijna heb afgezet. Met aan de andere kant een donker randje waardoor ik toch ben blijven kijken. Zoiets nog nooit eerder gezien. Juist het donkere aan deze serie is waarom ik blijf kijken. Ook het contrast kwa camerawerk tussen deze twee werelden valt mij positief op.

Aanrader! Eerste aflevering even doorzetten en daarna krijg je de beloning.