• 9.373.958 stemmen

Ontwikkeld door: Stacy Rukeyser

Met onder meer: Sarah Shahi, Mike Vogel en Adam Demos

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 25 juni 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Sex/Life

Billie Connelly was niet altijd een vrouw en moeder uit de buitenwijken die trouw thuis bleef. Voordat ze trouwde met de liefdevolle en betrouwbare Cooper en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha. Hard werkend en nog harder feestend. Uitgeput van de zorg voor haar twee jonge kinderen en nostalgisch gevoel voor haar verleden, begint Billie een dagboek te schrijven en te fantaseren over haar gepassioneerde heldendaden met haar sexy ex-vriend Brad.. Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt hoe ze hier terecht is gekomen. Dan vindt haar man haar dagboek.

Meningen over Sex/Life

avatar van Franklin1975

Franklin1975

donderdag 1 juli 2021
Sex/Life seizoen 1
stinissen schreef:
ik denk dat jij een andere serie heb zitten kijken, en qua naakt gaan ze vrij ver voor een doorsnee serie. Ook de herinneringen van Billie naar haar jongere jaren met Brad zijn toch niet erg braaf.
avatar van princesspeach

princesspeach

maandag 6 maart 2023
Sex/Life seizoen 2 Vond deze wel beter dan het eerste. Niet dat het veeel beter was maar omdat het eerste seizoen mij veel sneller verveelde. Ik vond de laatste episode slecht ging ineens heel rap. & alles was wel een beetje voorspelbaar. vond wel jammer dat Brad en Billy weer samen kwamen. majid was een liever en vind Brad echt een zak ook komt ze Brad overal tegen toevallig zeg gaat ze naar het park, daar is Brad, raakt ze dr zoon kwijt, daar is Brad. Bij het restaurant, daar ook .
avatar van stinissen

stinissen

• 12029 stemmen
vrijdag 25 juni 2021
Sex/Life seizoen 1 Erg matig en erg braaf , typische Netflix film zeer preuts en een niets zeggend verhaal.