• 9.369.696 stemmen

Tell Me You Love Me (2007)

Drama / Romantiek | 1 seizoen

Ontwikkeld door: Cynthia Mort

Met onder meer: Michelle Borth, Adam Scott en Ally Walker

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 9 september 2007

Eerst uitgezonden op: HBO (Verenigde Staten)

• HBO Max Bekijk via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Tell Me You Love Me

Dr. May Foster is de therapeute van drie koppels die met intimiteitsproblemen worstelen. Katie en haar man David houden veel van elkaar, maar hebben al heel lang niet gevreeën. Carolyn en Palek daarentegen gaan voortdurend met elkaar naar bed en willen graag een kind krijgen, wat niet lukt. Jamie is verloofd met Hugo, maar vermoedt dat hij ontrouw is. Tegelijkertijd heeft May ook problemen met haar partner, Arthur.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Tell Me You Love Me

avatar van Boenga

Boenga

zondag 20 juni 2021
Tell Me You Love Me seizoen 1 Drama rond drie koppels die elk hun probleem hebben: geen kind kunnen krijgen; seks die weg is na het tweede kind; en wantrouwen en jaloezie - allen met hun zorgen op bezoek bij de relatietherapeute. Daarnaast nog een paar nevenplots, onder andere passionele relatie van de al wat oudere therapeute; en een dochtertje van tien die een eerste keer ongesteld is en haar lichaam stilaan leert kennen. Verhaal, beeld en acteurs: heel bijzonder is het allemaal niet. Wat deze tien afleveringen toch onderscheidt is de herkenbaarheid. Dagdagelijkse en toch ernstige problemen die iedereen wel al eens heeft zijn gebeuren in zijn/haar kennissenkring. Veel bloot en vrij expliciete seksscènes; niet wat je in dit soort US-serie zou verwachten. Maar zeker geen 'seksfilm', geen nadruk op het erotische; het maakt gewoon deel uit van het verhaal. Een beetje humor was welkom geweest, en het te happy end - voor alle verhaallijnen - is een minpunt. Heel degelijk drama.