• 9.369.835 stemmen

Ontwikkeld door: Sang Won Yu

Met onder meer: Bae Suzy, Nam Joo-hyuk en Kim Seon-ho

Oorspronkelijke taal: Koreaans

Release datum: zaterdag 17 oktober 2020

Eerst uitgezonden op: tvN (Zuid-Korea)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Seutateueob

Seo Dal Mi droomt ervan om de Steve Jobs van Korea te worden. Ze is een avonturier die niet veel bezit, maar een groots plan voor zichzelf heeft. Daarnaast heeft ze ervaring in een breed scala aan deeltijdbanen en is ze een vitaal persoon. Nam Do San is de oprichter van Samsan Tech. Ooit was hij de trots van zijn familie als wiskundig genie, maar de afgelopen twee jaar gaat hij nergens heen met de investeringen van zijn bedrijf. Het blijkt dat Seo Dal Mi zich hem herinnert als haar ‘coole eerste liefde ', en hij besluit een startup te beginnen in de hoop dat Seo Dal Mi's misverstand werkelijkheid wordt.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Seutateueob

avatar van Gish

Gish

vrijdag 1 september 2023
Seutateueob seizoen 1 Prima K-Drama dat een interessante blik werpt op de wereld van Start-ups in de techsector. Veel van geleerd. Het sluitende verhaal, met daarin moeizame relaties binnen een familie, onderlinge vriendschappen, strijd om te overleven, harde concurrentie, vele uren hard werken, zorgen voor een zeer onderhoudende 21 uur. Meestal zijn de Koreaanse series wat aan de lange kant, maar in dit geval niet, de serie sleept nergens. Uitstekend geacteerd ook, vooral de prachtige leading lady Bae Suzy en Kim Hae-Sook als haar grootmoeder doen het erg goed. Ondertussen zie ik alleen nog maar K-dramas in mijn Netflix hoofdpagina voorbij komen, de algoritmen zijn onverbiddelijk.