• 9.369.514 stemmen

1,85 10 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Horror

Oorsprong: India

Ontwikkeld door: Jason Blum, John Penotti, Kilian Kerwin, Marci Wiseman, Jeremy Gold en Michael Hogan

Met onder meer: Aahana Kumra, Suchitra Pillai en Vineet Kumar Singh

Oorspronkelijke taal: Hindi

Release datum: zondag 24 mei 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Betaal

Een groep agenten is ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een nieuwe snelweg die dwars door een afgelegen dorp gaat. De agenten worden echter getroffen door een oude vloek waardoor ze het op moeten nemen tegen een Brits-Indische legerofficier van meer dan tweehonderd jaar oud en zijn bataljon zombies. Terwijl de Indiase agenten probeert het leger van de zombies in bedwang te houden, komen de bewoners van het dorp klem te zitten in het verschrikkelijke conflict.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over Betaal

avatar van 606

zondag 31 mei 2020
Betaal seizoen 1
el-playa schreef:
Dat kan je aanpassen hoor, hoef je geen 0.5 ster voor te geven.

ELCapone

woensdag 27 mei 2020
Betaal seizoen 1 Net begonnen maar stoor me nu al aan de slecht ingesproken stemmen... Hopelijk ga ik het vol houden want het lijkt me wel een spannende serie.
avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

dinsdag 9 juni 2020
Betaal seizoen 1 Wat ellende weer sech, slecht acteerwerk, film druipt over vh amateurisme en saaiheid. Had nergens het gevoel van nr een horror serie aan het kijken te zijn. Enige voordeel, maar 4 episodes