Betaal seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Betaal? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Betaal.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Betaal (Seizoen 1) dateert van 2020.
Betaal Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Betaal? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Betaal seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Betaal Serie Informatie
Betaal is een Horror-serie uit 2020. Geregisseerd door Nikhil Mahajan met onder meer de acteurs Siddharth Menon, Suchitra Pillai en Vineet Kumar Singh .
Een groep agenten is ingehuurd om een stam te verdrijven om ruimte te maken voor een nieuwe snelweg die dwars door een afgelegen dorp gaat. De agenten worden echter getroffen door een oude vloek waardoor ze het op moeten nemen tegen een Brits-Indische legerofficier van meer dan tweehonderd jaar oud en zijn bataljon zombies. Terwijl de Indiase agenten probeert het leger van de zombies in bedwang te houden, komen de bewoners van het dorp klem te zitten in het verschrikkelijke conflict.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,85 met in totaal 10 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.