• 9.369.636 stemmen

Ontwikkeld door: Joshua Safran

Met onder meer: Priyanka Chopra, Jake McLaughlin en Aunjanue Ellis

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 27 september 2015

Eerst uitgezonden op: ABC (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Quantico

Een diverse groep nieuwelingen arriveert op de FBI-basis in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en meest gelauwerde nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen de grootste aanval op New York sinds 11 september 2001 beraamt.

Seizoenen

Komt er een Quantico seizoen 4?

Acteurs en Actrices

Meningen over Quantico

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

dinsdag 17 januari 2017
Quantico seizoen 1 Teleurstelling. Plot sprak me erg aan, maar de uitwerking valt erg tegen. Veel heen en weer geswitch tussen verschillende tijden wat niet alleen verwarrend werkt, maar er ook voor zorgde dat ik vaak moeite had met goed meegaan in de verhaallijn. Ook veel liefdesperikelen die weinig interessant zijn, waarschijnlijk mede doordat de toekomstbeelden al weggeven hoe het daarmee afloopt. Die toekomstbeelden zorgen er overigens voor dat wel meer Quantico-beelden niet het gewenste effect hebben, de nepbom in Quantico tijdens een training om maar een voorbeeld te noemen. Verder voelde Quantico vaak meer aan als een tiener-zomerkamp dan een FBI-trainingskamp, was het acteerwerk niet altijd even goed en had het seizoen best met een aantal afleveringen minder door gekund. Dat betekent overigens niet dat ik me totaal niet met Quantico heb vermaakt. Ik heb toch wel kunnen genieten van een aantal trainingen in Quantico en de geheimen die daar schuilgingen (al was het enigszins jammer dat ze soms weinig met de rode draad te doen leken te hebben, wat later ook zo bleek te zijn). Ook de toekomstbeelden konden best genietbaar zijn, vooral wanneer het er wat actievoller aan toeging. Verder keek het opzicht prima weg en de revelation op het eind maakt ook een en ander goed, tevreden dat ze dit verhaal niet over nog een seizoen hebben uitgesponnen.
avatar van Miszmi

Miszmi

zaterdag 12 mei 2018
Quantico seizoen 3 Jammer dat deze serie niet de mogelijkheid krijgt om deze nieuwe lijn door te zetten. Na het wat matige tweede seizoen, is er gekozen voor een compleet nieuwe opzet. Een opzet die ik persoonlijk wel kan waarderen en tot nu toe ook prettiger weg vind kijken. Mijn verwachtingen lagen niet heel hoog na het grote verschil tussen het eerste en tweede seizoen, maar na het zien van de eerste drie afleveringen ben ik toch wel positief verrast.

De Blauwe Rijder

woensdag 13 november 2019
Quantico seizoen 2 Leuke serie maar vanaf aflevering 17 wordt het ineens allemaal heel erg politiek. Republikeinen zijn de vijand en de democraten zijn de goedzakken. Heel erg jammer dat deze serie erg politiek gekleurd is.