• 9.369.659 stemmen

Ontwikkeld door: Barbara Van Poeck en Serge Bierset

Met onder meer: Violet Braeckman, Boris Van Severen en Saïd Boumazoughe

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: zondag 22 maart 2020

Eerst uitgezonden op: één (België)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot GR5

Vier vrienden besluiten het Grote Routepad nummer 5 af te wandelen als eerbetoon en herinnering aan hun gezamenlijke vriendin Lisa. Die verdween vijf jaar geleden spoorloos toen ze op haar eentje dezelfde wandelroute volgde, 2000 kilometer lang van de Noordzee tot in Nice. Wat is er met haar gebeurd? Had ze een ongeluk? Stapte ze uit het leven? Of werd haar iets aangedaan? Het is nooit uitgeklaard. Michiel, Zoë, Ylena en Asim hopen onderweg langs de GR5 meer duidelijkheid te krijgen.

logo tmdbimage

Seizoenen

Komt er een GR5 seizoen 2?

Meningen over GR5

avatar van arevee

arevee

maandag 23 maart 2020
GR5 seizoen 1 Best een leuke eerste aflevering, het gefilosofeer ertussen had voor mij niet gehoeven (een einde is een nieuw begin etc). Maar ik ben geïntrigeerd wel door de eerste aflevering .
avatar van Kronos

Kronos

maandag 20 april 2020
GR5 seizoen 1 Mooie locaties, dat is eigenlijk het enige waar in deze serie van te genieten valt. Het is een flauw flutverhaaltje waarin oninteressante geheimen mondjesmaat worden prijsgegeven in een poging het wat spannend te maken. Omdat dit natuurlijk niet volstaat worden er ook nog wat jihadi's bij gesleurd. De ontknoping kan best nog goed worden maar de weg er naar toe is behoorlijk saai.