• 9.385.376 stemmen

GR5

GR5 seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie GR5? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van GR5.

Het laatste bij ons bekende seizoen van GR5 (Seizoen 1) dateert van 2020.

GR5 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van GR5? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over GR5 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

GR5 Serie Informatie

GR5 is een Drama / Thriller-serie uit 2020. Geregisseerd door Jan Matthys met onder meer de acteurs Laurian Callebaut, Yassine Ouaich en Lucas Van den Eynde .

Vier vrienden besluiten het Grote Routepad nummer 5 af te wandelen als eerbetoon en herinnering aan hun gezamenlijke vriendin Lisa. Die verdween vijf jaar geleden spoorloos toen ze op haar eentje dezelfde wandelroute volgde, 2000 kilometer lang van de Noordzee tot in Nice. Wat is er met haar gebeurd? Had ze een ongeluk? Stapte ze uit het leven? Of werd haar iets aangedaan? Het is nooit uitgeklaard. Michiel, Zoë, Ylena en Asim hopen onderweg langs de GR5 meer duidelijkheid te krijgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,72 met in totaal 29 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.